Microsoft, Xbox Live Gold zorunluluğunu kaldırdı - Haberler - indir.com

Microsoft, Xbox Live Gold zorunluluğunu kaldırdı

Tahmini Okuma Süresi : 0 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-23 16:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Oyun

Microsoft Xbox Live Gold ile ilgili önemli bir değişikliğe gitti. Yeni dönem itibariyle oyuncular ücretsiz oyunlarda Xbox Live Gold zorunluluğu olmadan oyunları oynayabilecek.

Xbox’ın resmî web sitesinden yapılan paylaşım ile duyurulan gelişmeye göre 50’den fazla ücretsiz oyunun bulunduğu Xbox Live servisinde, ücretsiz oyunların oynanabilmesi adına ücretsiz üyeliklere de destek verilecek. Ücretsiz oynanabilecek oyunlarla ilgili detayları da aktaran Microsoft, bu yenilik ile birlikte daha fazla kişiyi sisteme çekmeyi hedefliyor.

Xbox Live Gold Ocak oyunları belli olduXbox Live Gold Ocak oyunları belli oldu

Ücretsiz oyunlar listesinde neler var?

Xbox Live Gold servisinde ücretsiz abonelere de açılan ücretsiz oyun oynama hakkı dahilinde oynanabilecek oyunlar şöyle; Fortnite, Apex Legends, Rocket League, Roblox, Destiny 2, Brawlhalla, Warzone, It Takes Two ve World of Tanks bulunuyor. Dünya genelinde en popüler oyunların yer aldığı servis sayesinde oyuncular oyunlara erişim sağlayabilecek. Üstelik Microsoft’un açıklamasında dikkat çeken detaylardan birisi de ücretsiz oyun seçeneklerinin yeni oyunlarla arttırılacak olması. Bu bakımdan Xbox Live Gold’u tercih eden kullanıcılar sürekli yenilecek arşiv ile birlikte ücretsiz bir şekilde oyunları oynayabilecek.


Xbox Live Gold Şubat ayı oyunları belli olduXbox Live Gold Şubat ayı oyunları belli oldu

PAYLAŞ