Microsoft’un yaklaşan Xbox Game Pass Ailesi aboneliği hakkında bir sızıntı, aboneliği arkadaşlarınızla paylaşabileceğinizi gösteriyor. İşte detaylar;

Bethesda oyunları Xbox Game Pass’e geldi

Microsoft, bu ayın başlarında İrlanda ve Kolombiya’da Xbox Game Pass aile planını test etmeye başladı. Geçtiğimiz hafta sonu Twitter’dan bilgileri sızdıran Aggiornamenti Lumia, “Game Pass Friends and Family” markasını keşfetti ve paylaştı.

Xbox Game Pass’te yeni abonelik dönemi

Bu sızıntı, Microsoft’un Xbox Game Pass Ultimate abonelerinin avantajları yalnızca yakın aile üyeleriyle paylaşmalarını kısıtlamayı planlamadığı anlamına gelebilir. Mevcut önizleme, bir aboneliğin avantajlarını dört kişiye kadar paylaşmak için Xbox Game Pass Ultimate abonelerini içerir. İrlandalı kullanıcılar bu ek avantajlardan ayda 21,99 € ödeyerek yararlanabilir (aylık 12,99 € normal üyelik ücreti yerine). Microsoft şu anda deneme planında aile kısıtlamalarından bahsetmiyor, yalnızca kullanıcıların aynı ülkede olması gerekiyor.

Microsoft şu anda aylık 29,99 ABD Doları karşılığında Konsol Oyun Geçişi veya PC Oyun Geçişi planları sunmaktadır. Bunların hiçbiri çevrimiçi çok oyunculu yetenekleri içermez, ancak 44,99 £ karşılığında Game Pass Ultimate’a yükseltebilirsiniz.

Geniş kitlelere ulaşması gereken yeni planın adı büyük ihtimalle Friends and Family Xbox Game Pass olacak. Bu yeni aile planı, en fazla 4 arkadaş veya diğer aile üyeleri için aynı Xbox Game Pass Ultimate avantajlarını içerir. Buna Xbox Cloud Gaming, Xbox Live ve hatta PC Game Pass sürümlerine erişim dahildir.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir