X abonelik planına iki plan daha ekleyerek abonelik plan seçeneğini üçe çıkarttı. Bundan böyle kullanıcılara Premium planıyla beraber Temel ve Premium+ seçeneği sunulacak.

X 'in Yeni Abonelik Planları

X ‘in Yeni Abonelik Planları

X’e Premium aboneliği ile beraber Temel ve Premium+ aboneliği de eklendi. Artık kullanıcılar bu üç abonelikten birini seçebilecekler. Temel abonelik planı aylık 56,25 TL olup yıllık 598,09 TL olarak kullanıcıya sunuluyor. Bu planda en temel Premium özelliklere erişim hakkı verilecek. Bu özellikle beraber abonelerin gönderilerini düzenleyebilecekleri, geri alabilecekleri ve daha uzun gönderiler yazabilecekleri fakat mavi tik alamayacakları anlamına geliyor.

Twitter Blue adıyla anılan Premium seçeneği aylık 150 TL ve yıllık 1.569,99 TL gibi bir fiyata sahip. Bu planı satın alan kişiler mavi tikli hesap onay işaretine ve takip edilen akışların yüzde 50 azaltılmış reklamlara sahip olacak.

Son olarak X’in diğer yeni planı Premium+ aylık 300 TL ve yıllık 3.139,98 TL ile en pahalı ve en üst seçenek. Bu plan sayesinde kullanıcılar hem sizin için hem de Takip Edilenler akışlarındaki reklamlardan tamamen muaf olacak ve abonelerin yanıtlarında en büyük artışı sağlayacak. Ayrıca X’in yaratıcı araçlarına tam erişim ile gelecek.

X’e gelen bu yeni seçenekler, Elon Musk’ın şirketi satın almasından yaklaşık bir yıl sonra gelmiş durumda. Diğer taraftan X iki ülkede yıllık 1 dolar gibi abonelik ücreti ile temel özelliklere erişimi test ediyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir