Instagram’ın diğer bir uygulaması olan Threads büyük bir yükselişle beraber bir süre sonra kullanımı oldukça azaldı. Fakat Threads’e yeni özellikler sürekli olarak gelmeye devam ediyor ve güncelleniyor. Son olarak gelmiş olan güncellemelerden birisi de Twitter’da yer alan X Premium aboneler için sunulmuş olan özelliklerden biri ücretsiz olarak Threads’te herkese açıldı.

Instagram’ın unutulmuş ama güçlü uygulaması Threads, son zamanlarda kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmek için bir dizi yenilikle güncelleniyor. En son gelişme, Twitter’da yalnızca X Premium abonelere sunulan özelliklerin artık ücretsiz olarak tüm kullanıcılara açılması oldu. Güncelleme ile birlikte Threads’de artık gönderiler düzenlenebilecek. Bu, kullanıcıların paylaşımlarını daha özgün ve kişisel hale getirmelerine olanak tanıyarak, içeriklerini daha iyi ifade etmelerini sağlıyor. Kullanıcılar, fotoğraflarını ve videolarını daha sonra düzeltebilir, filtreler ekleyebilir veya başlıkları değiştirebilirler. Bu özellik, Threads kullanıcılarının yaratıcılıklarını sınırlamadan daha samimi ve özel içerikler oluşturmalarına yardımcı oluyor.

Gönderi düzenleme seçeneği hem mobil uygulama içinde hem de web sürümde mevcut durumda olacak. Yeni özellik, kullanıcılara kademeli bir şekilde sunulması planlanıyor. 

Threads

İlk 5 dakika içerisinde düzenlenebilecek

Threads’de kullanıcılar artık paylaşım yapmış oldukları gönderileri düzenleyebilecek. Gönderi paylaşımı yapıldıktan sonra ilk beş dakika içinde istenildiği şekild düzenlemesi sağlanabilecek. 5 dakikanın sonunda ise düzenleme seçeneği kapatılmış olacak ve tekrar aynı paylaşım için düzenleme sağlanamayacak. Bu özelliği, Threads kullanıcıların ücretsiz olarak sunuyor ancak Twitter’a kıyasla daha sınırlı bi şekilde karşımıza çıkıyor. Threads uygulamasındaki son güncelleme ile gönderiler düzenlenebiliyor, ancak yapılan düzenlemelerin geçmişi görüntülenmiyor. Yalnızca gönderinin düzenlendiğine dair bir simge görüntüleniyor. Threads bunlara ek olarak da sesli gönderi paylaşma özelliğini de uygulamaya getirdi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir