Sabırsızlıkla beklenen 10. Wolrd Ecommerce Forum için sayılı saatler kaldı. Avrupa’nın en büyük “E-Ticaret ve E-İhracat Etkinliği” olarak bilinen bu etkinlikte birçok firma ve konuşmacı yer alacak. Etkinliğe katılan kişiler, World ECommerce etkinliği aracılığı ile yatırımcılar, global pazaryerleri, perakendeciler ve satıcılar ile tanışma fırsatı yakalayacaklar. 8-9-10 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan World ECommerce Etkinliği’nde birçok konuşmacı engin bilgilerini katılımcılarla paylaşacak.

World Ecommerce Forum
World Ecommerce Forum

WORLD ECOMMERCE FORUM’a kimler katılacak?

Bu sene 8-9-10 tarihlerinde gerçekleşecek olan 10. WORLD ECOMMERCE FORUM’da 542+ konuşmacı, 41 ülke, 200 üretici, 73+ sponsor, 400+ stant, 70.000+ Etsy ve Amazon satıcısı, 50’den fazla perakende markalar katılım sağlayacak. İmza İnternet Teknolojileri’nin de katılım sağlayacağı bu büyük etkinlikte, birçok marka ve sponsor ile tanışma şansı yakalayabilirsiniz.

Hasan Yaşar Wolrd Ecoomerce forum

WORLD ECOMMERCE FORUM neden önemli?

E-Ticaretin hızlı gelişimi ile birlikte, sürekli yeni trendler ve teknolojiler ortaya çıktığına şahit oluyoruz. Küresel e-ticaret etkinliği olan “WORLD ECOMMERCE FORUM” ile birçok profesyonel ile bir araya gelme ve en yeni trend ve uygulamalardan haberdar olmaya hazır olun. WORLD ECOMMERCE FORUM sayesinde e-ticaret ile ilgili yenilikleri yakalayabilirsiniz.

Beklenen bu etkinlikte birçok Etsy, Amazon, Walmart, Wayfair pazaryerlerinde faaliyet gösteren binlerce satıcı da yer alacak. Bu kişilerle iletişime geçme fırsatı yakalayarak, iş hacminizi geliştirme imkanı bulabilirsiniz. Bununla birlikte, WORLD ECOMMERCE FORUM satıcılar için iyi bir fikir alışverişi fırsatı sunuyor.

Bununla birlikte bu dev etkinlik, Sektörün önde gelen uzmanlarının bir araya geldiği, küresel e-ticaret alanında deneyimlerin ve başarı öykülerinin paylaşıldığı bir etkinlik olarak karşımıza çıkıyor. WORLD ECOMMERCE FORUM’da ünlü ve profesyonel konuşmacılar yer alacak. Aynı zamanda bu etkinlik sayesinde sektör profesyonellerinin uzmanlıklarından çeşitli bilgiler edinebilir, değerli ipuçları ve stratejiler keşfedebilirsiniz. Ayrıca, kendi e-ticaret işinizde yeni fikirleri uygulamak için bu uzmanlardan ilham alabilirsiniz. Ekosistemin en iyilerinden bilgi edinmek, e-ticaret başarınıza motivasyon sağlayacaktır.

WORLD ECOMMERCE FORUM, katılımcılara ve sponsorlara ürünlerini veya hizmetlerini hedef kitleye sergileme fırsatı sunuyor. Bu etkinlik, markaların görünürlüğünü artırmak, potansiyel müşteri tabanı oluşturmak ve yeni müşteriler kazanmak için eşsiz bir ortam sunuyor. Burada, pazarlama ve satış stratejilerinizi geliştirmek için müşterilere özel teklifler sunabilir, potansiyel müşterilerle etkileşim kurabilir ve ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında geri bildirim alma imkanı yaşayabilirsiniz.

WORLD ECOMMERCE FORUM, e-ticaret işinizi geliştirebileceğiniz yeni araçlar, teknolojiler ve kaynakları keşfetme imkanı sunan bir sergi alanı sağlamaktadır. Bu forum sayesinde satıcılarla etkileşime geçebilir, yeni ürünler ve hizmetler hakkında bilgi edinebilir ve e-ticaret sektöründeki en son yenilikleri keşfedebilirsiniz. Operasyonlarınızı kolaylaştıracak yeni çözümler bulabilir, satış ağınızı optimize edebilir ve müşteri deneyimini iyileştirmenize yardımcı olacak araçları deneyimleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir