2021 yılının son çeyreğinde Türkiye pazarında yerini aldığını duyuran WOO Network’ün merkezi borsası WOO X, web sitesinde ve mobil uygulamasında Türkçe dil desteğin kullanıcıların beğenisine sundu. Türkiye’deki kullanıcılar eklenen dik desteği ile beraber kolay bir şekilde işlemlerini yapabilecekler. 

Derin likite ağı olan WOO Network, İngilizce ve Çince’den sonra sunmuş olduğu dil seçeneklerine Türkçe’yi de ilave etti. WOO Network, merkezi borsası olan WOO X’e Türkiye’deki yatırımcılarının yatırım ve borsa işlemlerinin daha kolay bir şekilde yapılabilmesi amacıyla Türkçe dil desteğini kullanıma sundu.

WOO Network, 2021 yılının son çeyreğinde kripto sektöründe en önemli pazarlardan biri olan Türkiye’de de hizmetlerine başladığını duyurmuştu. Türk yatırımcıların işlem kolaylığını artırmak amacıyla platformun dil seçenekleri arasında Türkçe’de yerini aldı. Global anlamda büyüme stratejileri doğrultusunda platforma Türkçe’nin yanı sıra Rusça, Portekizce ve Ukraynaca dil desteği de eklendi. WOO Network, 100’ün üzerinde ülkede sıfır komisyon maliyeti ile işlem yapma imkanı sunuyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha detaylı bilgiler elde edilebilir. 

Honor Play6T serisinde MediaTek işlemciler kullanılacak

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir