Honor 7 Nisan tarihinde Çin’de yeni ürünlerin tanıtımını yapacak. Yeni tanıtımda Honor Play6T serisini duyuracak olan şirket, yeni ürünlerinde MediaTek’in işlemcilerini tercih edecek. Lansman duyurusu sonrasında yeni modellerde yer alan özelliklere dair pek çok detay gündeme geldi. En çok dikkat çeken işlemciler olurken Snapdragon yerine tercih edilen MediaTek ile pazarda nasıl bir fark yaratılacağı merak edilmeye başlandı. Online olarak paylaşılan yeni raporlarda, Honor Play6T özelliklerinin çoğu öğrenildi.

Honor Play6T özellikleri neler?

MediaTek işlemcilerinin Honor Play 6T serisindeki telefonlara güç vereceği ortaya çıkmış olmasına rağmen hangi işlemcilerin tercih edildiği tam olarak açıklanmadı. Ancak iddialar MediaTek Dimensity 820 olmadığı yönünde.

Honor Play6T Pro olarak adlandırılan model daha önce TENAA’da görülmüştü. Telefonun ön kamera için delikli düz ekrana sahip olacağı belirtilmişti. 7.45 mm kalınlığa ve 175 gram ağırlığa sahip olan Pro versiyonu 2388 x 1080 piksel ekran çözünürlüğüne ve 120Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç Full HD+ LCD ekranıyla kullanım sunacak. 8 GB RAM ve 256GB’a kadar dahili depolama alanı ise Honor Play6T Pro’da yer alacak özellikler arasında. Kamera özelliklerinde ise arka tarafta 48 megapiksel ana kamera dikkat çekiyor. Ana kameraya 2 megapiksel makro lens eşlik ediyor. Çift kamera kurulumu ile kamera desteği verecek olan telefonun önünde ise 48 megapiksellik sensör bulunuyor. Akıllı telefon, şirketin kendi özel kullanıcı arayüzü ile en son Android 12 işletim sistemini çalıştırması bekleniyor. 4.000 mAh bataryaya sahip olacak modelde, 40W hızlı şarj desteği var.

Honor Play6T telefon serisinde mevcut özellikler, beklentilerin üzerinde bir performans sunulmasını sağlayabilir. Ancak özelliklere ek olarak işlemci bu konuda belirleyici olacak. Bu nedenle 7 Nisan tarihinde yapılacak tanıtım ile birlikte bu konudaki soru işaretleri giderilecek.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir