Philips Lightning’in yeni şirketi olarak anılan Signify, akıllı aydınlatma alanında tasarladığı ürünlerini Türkiye pazarına sundu. WiZ ekosistemi altında akıllı ampuller ve akıllı fişler vardır. Akıllı WiZ renkli LED şeridi, istenilen şekilde yapıştırılarak kullanılıyor. 

Şeritler özelleştirilip uyumlu bir şekilde kolayca kesilip kısaltılabilen veya 10 metreye kadar uzatılabilen bir sisteme sahiptir. Kullanıcılar Wi-Fi destekli ışığı akıllı cep telefonlarla ve seslerle kontrol edebilirsiniz. WiZ renkli LED ampul ile 16 milyon rengin yanı sıra sıcaktan soğuğa beyaz ışıkla farklı görünümler yaratılabilir. Günlük veya haftalık olarak belirlenen rutinlere göre ışıklar açılıp kapatılabilir. Akıllı ev aydınlatması WiZ ile ışıklar kısılabiliyor. Bunun yanı sıra konsepte göre çeşitli renklerde belirlenebilir. Herhangi bir ek kurulum veya ekipman gerekmeden kolaylıkla monte edebilirsiniz. Enerji tüketimi konusunu takip eden WiZ Akıllı Priz de tanıtılan bir diğer cihaz olarak gösteriliyor. Satışa çıkarılan bu akıllı priz ile her elektrik kaynağı akıllı priz olarak da kullanılabiliyor. WiZ’in geliştirdiği Akıllı Priz ile beraber vantilatör veya lambader gibi akıllı özelliklere sahip olmayan ev aletleri ve aydınlatma ürünleri de akıllı hale getirilebilir. Aynı zamanda WiZ uygulaması veya sesli asistan yardımıyla da bu cihazları kontrol etmek mümkün olacak. 

Signify konu ile ilgili açıklama yaptı

Signify Türkiye Tüketici Kanal Ticari Müdürü Osman Yalman konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklamada bulundu: ”WiZ ürünlerinin aramıza katılmasıyla Türkiye’de teknolojinin evlerde kullanımı ile ilgili yeni bir dönem başlıyor. Akıllı Priz ve akıllı aydınlatma ürünlerimiz ile WiZ ekosistemini genişletmeyi sürdürüyoruz. Tüketicilerimize kurulumu ve kullanımı kolay bir ekosistem ve akıllı ürünlerimizin bağlandığı, özelliklerle dolu bir uygulama sunarak, her yaşam tarzına uygun, akıllı ışıklarla aydınlatılmış, sıcak bir ortam yaratmalarına yardımcı oluyoruz.” 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir