Microsoft tarafından desteklenmeye devam eden Windows 11 için 2 yeni özellik yolda. Kullanıcılar kısa süre içerisinde getirilecek 2 yeni özelliği daha kullanmaya başlayabilecek.

Windows 11 işletim sistemine eklenen yeni özellikler, daha iyi bir deneyim elde edilmesini sağlıyor. Şirket tarafından yapılan yeni açıklamalarda, Windows 11 için 2 yeni özelliğin daha güncellemelere ekleneceği belirtildi. Gelecek özelliklerden ilki masaüstü duvar kağıtlarına sticker ekleme özelliği olacak.

Masaüstü duvarlarına sticker eklenebilecek

Windows 11 için getirilecek bu yeni özellik ile ilgili ilk detaylar, resmi olmayan bir Twitter hesabında yer aldı.

Masaüstünde çok daha iyi bir deneyim sunacak yeni özellik, sticker kullanmayı sevenler için Windows 11 işletim sistemini çok daha eğlenceli hale gelecek.

Tablet modu

Windows 11’e getirilecek bir diğer özellik ise tablet modu. Windows 11 işletim sisteminin kullanıldığı cihazın tablet olarak kullanılmasını sağlayacak bu yeni özelik sayesinde görev çubuğu gizlenebilecek ve daha büyük ikonlar ile dokunmatik bir deneyim de yaşanabilecek. Özellikle ekranı dokunmatik desteği olan cihazlarda Windows 11’e gelecek bu yeni özellik daha fazla işlevsellik sunacak.

Windows 11’e eklenecek bu 2 yeni özellik için Microsoft cephesinden net bir tarih paylaşımı gelmedi. Ancak tüm detayları ile ortaya çıkan bu yeni özellik, kısa süre içerisinde güncelleme ile Windows 11 kullanıcılarına gönderilecek.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir