Windows 11 için uzun zamandan beri gelmesi beklenen Android uygulama desteği için yeni açıklama yapıldı.

Windows 11’in genel ön izleme sürümü ile birlikte Şubat ayı itibariyle kullanıcıların yeni güncelleme sayesinde Android uygulama ve oyunlara erişebileceği belirtildi. Uzun zamandan beri beklenen bu gelişme, tüm Windows 11 kullanıcılarını da heyecanlandırdı. Açıklamalarda belirtildiği üzere güncelleme sonrasında kullanıcıların Amazon App Store aracılığı ile Android uygulamalarına erişebilmesi mümkün olacak.

Yeni güncelleme yakında duyurulacak

Windows işletim sisteminde Android deneyimini başlatacak yeni sistem için önümüzdeki güncelleme yapılacak. Güncellemeyi alan tüm kullanıcılar ise Android uygulamalarını çalıştırabilecek. Windows 10 kullanan kullanıcıların geçiş yapabileceği Windows 11 ile milyonlarca kullanıcı emülatör gibi ayrı bir program kullanmadan Android deneyimi yaşayabilecek.

Güncelleme ile ilgili önümüzdeki günlerde resmi bir açıklamanın yapılması bekleniyor. Güncelleme sonrasında Windows 11 işletim sistemindeki mağazadan Amazon için geliştirilen özel uygulamanın indirilmesi ve ardından Android uygulamalarının indirilmesi yeterli olacak. uygulama kullanımları sırasında performans sorunları olup olmayacağı henüz bilinmezken uzun zamandan beri test edilen uygulama desteğinde bir problem yaşanması beklenmiyor.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir