League of Legends’in mobil versiyonu olan Wild Rift oyun içi yeniliklerle desteklenecek. Oyunda sohbet değişirken yeni bir klon modu da ekleniyor. İşte detaylar.

Wild Rift için 3.5 sürümü kısa süre içerisinde tüm oyunculara sunulacak. Yeni güncellemede dikkat çeken en büyük yenilikler sohbet kısmına gelen kısıtlama ve yeni oyun modu.

Android’deki en iyi MOBA oyunları (2022)

Sohbette herkes seçeneği kalkıyor

Sürüm notlarına göre Wild Rift’te rakip takımların birbiriyle görüşmesi için “herkes” seçeneğini kullanması iptal ediliyor. Önceki dönemde oyuncular rakiple iletişime geçebiliyordu. Güncelleme ile bu özellik iptal edildi. Oyuncular artık sadece kendi takım arkadaşlarıyla sohbet edebilecek. Bunun sebebi ise “herkes” özelliğinin olumsuz etkileşimler için daha fazla kullanılması.

3 yeni şampiyon geliyor

Oyundaki bir diğer yenilik ise eklenecek şampiyonlar. Resmi takvime göre oyuna 3 yeni şampiyon gelecek. Tarihler ise şöyle;

18 Kasım – Aatrox ve Kayn

15 Aralık – Lily

Klon savaşları

Wild Rift
Wild Rift

Oyundaki son yenilik ise Wild Rift klon savaşları olacak. Bu modda takımdaki oyuncuların hepsi aynı kahramanı alabilecek. Böylece oyunda çok farklı bir deneyim yaşabileyeceği gibi ulti komboları öne çıkacak.

Android için League of Legends: Wild Rift indir

iOS için League of Legends: Wild Rift indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir