WhatsApp, uygulamadaki grup aramalarını başlatırken seçmiş olduğunuz 7 kişi sınırını daha fazla yükselterek 15 kişiye çıkartıyor. Grup araması başladıktan sonra ise yine 32 kişiye kadar katılımcı daha eklenebilecek.

Meta’ya ait oldukça popüler mesajlaşma uygulaması olan WhatsApp, beta sürümlerde yeni özellikleri test etmeye devam ediyor. Ortaya çıkmış olan yeni bir rapora göreyse WhatsApp, iOS sürümünde yeni bir özelliği daha test aşamasında geçiriyor. Bu üzerinde çalışılmaya devam eden  özellik sayesinde seçtiğiniz kişilerle grup araması başlatabileceksiniz. 

WhatsApp’ta 15 kişi ile grup araması başlatabileceksiniz

Grup aramalarının 32 kişiye kadar katılımcıyı desteklemiş olduğu zaten biliniyordu. Fakat şimdiye kadar sadece 7 kişiye kadar bir grup araması başlatılıyordu ve grup araması başladıktan sonra ek katılımcılarda eklenebiliyordu. Artık Android için en son WhatsApp beta güncellemesi 2.23.15.14 ile kullanıcılar için15 kişiye kadar grup araması başlatabilecekleri özellikle geliyor. Değişiklikler, iOS için WhatsApp beta 23.15.1.70 sürümünde de kullanıma sunulmuş durumda. Bu güncellemenin sayesinde ise kullanıcıların grup görüşmesi kurulumu aşamasında daha fazla katılımcı seçilmesini  kolaylaştırıyor.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir