WhatsApp’ın durum güncellemeleri için yeni bir özellik eklemeyi planladığı ortaya çıktı. Buna göre platform, sesli notları durum olarak paylaşma özelliği üzerinde çalışıyor.

WhatsApp, çift telefon kullanımı için testlere başladı

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, yeni özellikler sunmaya devam ediyor. Geçmişte, platformun artık her bir emoji ile mesajlara cevap vermenize izin verdiğini paylaşmıştık. Son dönemlerde sık sık yeni özellikler duyuran şirket, geçtiğimiz haftalarda yeni gizlilik özelliklerini de yayımlamıştı

Bildiğiniz gibi dev platformda “statü” adı verilen bir özellik de bulunuyordu. Bu işlevin Instagram’da gördüğümüz hikayelerin WhatsApp versiyonu olduğunu söyleyebiliriz. Şimdi haberler, platformdaki durum güncellemesine tamamen yeni bir özellik ekleme planları olduğunu ortaya çıkardı.

WhatsApp’ta artık sesli durum paylaşabileceksiniz

whatsappa sesli durum guncellemesi geliyor

WhatsApp’ın ‘Durum’ işlevi yalnızca fotoğraf, video veya mesaj paylaşmanıza olanak tanır. WABetaInfo tarafından paylaşılan bir rapor, platformun durum güncellemelerinde sesli notların paylaşılmasına izin vermeyi amaçladığını ortaya koyuyor.

Açıklamaya göre ‘Durum Sesi’ diyebileceğimiz yeni özellik, kullanıcının sohbette olduğu gibi ses kaydetmesine olanak sağlayacak ve bu kayıt ‘Durum’ olarak paylaşılacak. WABetaInfo tarafından sağlanan ekran görüntüsü, Durum sekmesinin sağ alt köşesindeki mikrofon simgesi kullanılarak sesli notların kaydedilebileceğini ve paylaşılabileceğini göstermektedir.

Durum güncellemelerine eklenmesi planlanan yeni bir özelliğin geliştirilme aşamasında olduğunu lütfen unutmayın. Ses durumunun ne zaman kullanıma sunulacağı şu anda belli değil.

Peki siz şirketin üzerinde çalıştığı yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir