WhatsApp Sticker nedir, nasıl yapılır, nasıl gönderilir sorularını detaylı olarak yanıtladık. WhatsApp çıkartmaları oluşturmak istiyorsanız adımları izleyin.

WhatsApp çıkartmaları nedir ve nasıl oluşturulur ve gönderilir? WhatsApp sticker oluşturma sürecini kolaylaştıracak bir uygulama arayanlar için hazırlanmış olan bu rehberimizde sizlere en kısa yoldan ücretsiz sticker oluşturmayı öğreteceğiz. Diğer mesajlaşma uygulamalarında kullanılabilen sticker olarak da bilinen çıkartmalar uzun zaman önce WhatsApp’a geldi.

Sohbet ekranında tek bir dokunuşla çıkartmalara erişebilir ve karşı tarafa gönderebilirsiniz. Ne yazık ki, sohbetlerinizi renklendirecek çok az çıkartma var ve küçüklere yönelik çizgi film karakterlerine benziyorlar. Neyse ki, çeşitli geliştiricilerin WhatsApp çıkartma paketlerini indirerek çıkartma çeşitlerini genişletebilirsiniz. Daha da iyisi, kendi WhatsApp çıkartmanızı oluşturma şansınız var.

WhatsApp’ta Kendi Çıkartmalarınız Nasıl Oluşturulur?

Anlık mesajlaşma programında yaygın olarak kullanılan ve dünya çapında çok popüler olan çıkartma işlevi ile ilgili bazı soruları yanıtlamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Hazırladığımız rehbere bakarak çıkartmalar hakkında çok detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

WhatsApp Sticker Nedir?

Tüm dünyada çok popüler olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp kullanıcıların duygu ve düşüncelerini ifade etmelerini sağlayan özellikler sağlıyor. Çıkartma adı verilen bu özellik ile belirli duyguları ifade etmek için yazmanıza gerek yok.

Anlık mesajlaşma uygulamasındaki kısayolları açmak ve muhatabınıza göndermek çok kolaydır. Çıkartmalar, WhatsApp Messenger’ın en popüler özelliklerinden biridir.

Mesajlaşma servisinin odak noktası olan bu özelliğe erişmek için sohbet penceresini görmeniz gerekiyor. Ardından gülen yüz simgesine dokunun. Açılan pencerenin altındaki etiket simgesine dokunarak özellik arayüzüne erişebilirsiniz. Arayüze gittiğinizde En son kullandığınız çıkartma ilk önce görüntülenecektir.

WhatsApp Messenger’da pek çok çıkartma var ama çoğu kullanıcı bu çıkartmalardan sıkılabilir. Bu tür fikirlerin kullanıcıları kendi çıkartmalarını oluşturabilir. Peki popüler anlık mesajlaşma uygulamasında çıkartmaları nasıl yaparsınız?

WhatsApp sticker nasıl yapılır?

  • İlk olarak sticker yapacağınız resmi hazırlayın.
  • Sticker Maker veya Sticker Maker Studio’yu indirin.
  • Çıkartma paketi oluşturmak için Yeni Çıkartma Paketi Oluştur’a tıklayın.
  • Çıkartma paketi için bir ad girin.
  • Oluştur’a basarak onaylayın
  • Etiket paketinin adına dokunun. Önceden indirilmiş görüntüleri eklemek için
  • döşemesine dokunun.
  • Düzenleme işlemi tamamlandığında, “Tümünü Seç” düğmesine dokunun.
  • “Evet, etiketi kaydet”e tıklayın. Diğer görüntüler için bu işlemi tekrarlayın.
  • Son olarak “Tepsi Simgesi” seçimine tıklayarak kapak fotoğrafını seçin.
  • “WhatsApp’a Ekle” düğmesini tıklayarak WhatsApp’a bir dizi çıkartma ekleyin.

Peki sizin sticker oluşturmak için kullandığınız başka bir uygulama ya da yöntem var mı?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir