WhatsApp'ta Kendi Çıkartmalarınız Nasıl Oluşturulur? - Haberler - indir.com

WhatsApp'ta Kendi Çıkartmalarınız Nasıl Oluşturulur?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-21 20:02:03
Editör : Onur Köse
Kategori : Soru-Cevap

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ta bildiğiniz üzere emojiler haricinde çıkartmalar özelliği de bulunuyor. Bu çıkartmalar ile birçok çıkartma gönderebilirken sizlere bu içeriğimizde WhatsApp’ta kendi çıkartmalarınızı yapmayı ve paylaşmayı öğreteceğiz. WhatsApp’ın eğlenceli taraflarından birisi olan çıkartma özelliği sayesinde arkadaşlarınız arasında oldukça eğlenceli içerikler çıkartabilirsiniz. Sohbet ekranında yazı yazma çubuğunun hemen sağ bölümünde yer alan çıkartma simgesine basarak karşıdaki kişiye çeşitli çıkartmalar ve GIF’ler gönderebilirsiniz. Fakat hazır çıkartmalar haricinde kendi hazırlamış olduğunuz bir çıkartmayı da gönderebilirsiniz. Kendi çıkartmanızı oluşturmak için oldukça basit bir yöntem bulunuyor. Bunun için Sticker Maker adlı bir uygulamadan yardım alacağız. Gelin şimdi WhatsApp’ta çıkartma oluşturmak için yapmanız gerekenlere bakalım.

WhatsApp’ta Kendi Çıkartmanızı Oluşturmak

Facebook, WhatsApp'ta transfer yapabileceğiniz bir kripto para geliştiriyorFacebook, WhatsApp'ta transfer yapabileceğiniz bir kripto para geliştiriyor

Sticker Maker adlı uygulamayı hem iOS hem de Android için ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Bu uygulama sayesinde dilediğiniz fotoğraf için çıkartma oluşturabileceksiniz. Uygulamayı indirip açtıktan sonra bir çıkartma dosyası oluşturmanız gerekiyor. Bunun için istediğiniz isimlendirmeyi yaparak çıkartma dosyanızı oluşturun. Daha sonra en üst boşlukta bulunan kutucuğa yerleşecek şekilde çıkartma paketiniz için ikon seçimini gerçekleştirin. Kutucuklara teker teker çıkartmalarınızı ekledikten sonra kamera ve galerinizde bulunan bir fotoğraf ile çıkartmanızı oluşturun.

Başkasının WhatsApp Hesabına Nasıl Girilir?

Fotoğraf seçiminden sonra çıkartma olmasını istediğiniz bölümün etrafını işaretleyerek seçim gerçekleştirin. Daha sonra uygulama otomatik olarak seçim işleminiz için çıkartmayı oluşturacaktır. Bu işlem sonrasında uygulamanın altında yer alan kaydet ve WhatsApp’a aktar seçenekleri ile söz konusu çıkartmanızı WhatsApp mesajlaşma platformuna eklemiş olacaksınız.  


WhatsApp Siber Saldırıları Yeniden BaşladıWhatsApp Siber Saldırıları Yeniden Başladı
WhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktıWhatsApp'taki Muddy Water, tekrar ortaya çıktı
Whatsapp, birçok telefona desteğini kestiWhatsapp, birçok telefona desteğini kesti

PAYLAŞ