Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp’ta sohbet yedeklemek için çeşitli yollar bulunuyor. Bu yedekleme yollarından birisi ise e-mail olarak karşımıza çıkıyor. Bizde sizlere bu içeriğimizde WhatsApp sohbetlerinizi e-mail ile gönderme işlemlerine bakacağız. WhatsApp mesajlarınızı e-posta ile birisine göndermek veya saklamak istiyorsanız, bu işlemi ek bir uygulamaya ihtiyaç duymadan WhatsApp’ın kendi özelliği ile halledebilirsiniz. WhatsApp sohbetlerinizi hem medya dosyaları ile hem de sadece sohbeti olarak e-posta yoluyla gönderebilirsiniz.

WhatsApp Sohbetlerini E-mail ile Göndermek

1 1 3
  • WhatsApp uygulamasını açın.
  • Daha sonra e-posta göndermek istediğiniz kişi veya grup sohbetini açın. Burada Android için sağ üst köşeden üç nokta seçeneğine basın.
  • Gelen menü üzerinden Diğer seçeneğine dokunun. Daha sonra seçeneklerde yer alan “Sohbeti dışa aktar” bölümünü seçin.
  • Gelen seçenekler arasında Medyasız yada Medyayı dahil et seçeneği ile karşılaşacaksınız. Seçim işlemini gerçekleştirin.
  • Sohbeti dışa aktarma seçenekleri arasında birçok içerik göreceksiniz. Buradan Gmail’i seçin. Seçim işlemi sonrasında bir kişinin mail adresine gönderebileceğiniz gibi kendi mail adresinize de gönderim yaparak yedekleyebilirsiniz.

E-posta ile göndermiş olduğunuz WhatsApp sohbetleri txt dosyası biçiminde gönderilmektedir. E-posta eki bölümünde metin belgesi olarak gözüken sohbeti dilediğiniz kişiye gönderebilirsiniz. Medya dosyaları ile beraber e-posta gönderimi yaptıysanız bu işlem biraz zaman alacaktır. Ancak sadece sohbet aktarımı oldukça kısa sürecektir. Sizlerde WhatsApp’ı normal yedeklemelerin yanı sıra e-mail ile de yedekleyebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

One reply on “WhatsApp Sohbetleri E-mail ile Nasıl Gönderilir?”

  • Veysel Fermani sayin
    1 Eylül 2022 at 16:32

    Bu hesap WhatsApp ‘I kullanamaz Gözden geçirem işlemimizi tamamladık ve bu hesap ait herkeslerin WhatsApp ‘ın hizmet koşullarına aykırı
    olduğunu belirledik