WhatsApp, uzun ve sıkıcı sesli mesajları duymayı kolaylaştıran bir beta işlevi üzerinde çalışıyor.
WhatsApp, bu günlerde sesli mesajlaşma için sürekli yenilik yapıyor. 2021’in sonlarında, mesajlaşma uygulamalarında sesli mesajlar için kademeli hızlı oynatma düğmeleri ortaya çıktı.

Bir süre sonra anlık olmayan ses dosyaları için kullanılabilir hale geldi. Şu anda betada test edilen özellikler, uzun süre sıkılmadan konuşmamıza ve çoğumuzun uzun zamandır gelmek istediği arkadaşlarımızı dinlememize yardımcı oluyor. İşte WhatsApp sesli mesajlarının uzun zamandır beklenen özellikleri ve detayları…

WhatsApp sesli mesajları arka planda çalınabiliyor

WhatsApp tarafından gönderilen sesli mesajların uygulamanın arka planında oynatılmasına izin veren Beta test edilmiştir. Bu özellik ilk tartışıldığında Nisan 2021’de sesli mesajlaşmayı hızlandırmanın da tartışıldığı aktarılmıştı. Aynı yılın Eylül ayında, uygulama mesajı göndermeden önce önizlemeyi mümkün kıldı. XDA Developers tarafından hazırlanan bir rapora göre WhatsApp beta sürüm bilgilerini paylaşan WABetaInfo, en son Android beta sürümü 2.22.3.1’in kullanıcıların arka planda sesli mesajları dinlemesine olanak sağlayacağını duyurdu. Kullanıcılar, uygulamanın hemen üzerinde, sohbet durumu ve altında çağrı çubuğu bulunan bir sesli mesaj oynatıcı görecektir.

WhatsApp’ta sürekli çevrimdışı nasıl kalınır?

Bu sesli posta oynatıcısında bir ilerleme çubuğu ve devam ettirme, duraklatma ve kapatma araçları bulunur. Oyuncuların bir uygulamadan çıkıp diğerine girdikten sonra çalışmaya devam ettiği söyleniyor. Ancak, bu değişikliğin henüz resmi onay almadığını da belirtelim.

WABetaInfo’ya göre, söz konusu özellik hala geliştirme aşamasında ve bazı beta kullanıcıları tarafından kullanılamayabilir. Ayrıca resmi WhatsApp sayfasında herhangi bir özellik açıklaması da bulunmuyor. Beta kanalının da tanıtım ​​tarihi yok.

WhatsApp’ın arka planda sesli mesajları oynatmanıza izin veren beta özelliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanışlı bir özellik olacak mı? Fikirlerinizi yorumlarda bize bildirmeyi unutmayın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir