WhatsApp, uzun zamandır beklenen sayısız özelliğin yakında kullanıma sunulacağını duyurdu.

WhatsApp, son dönemde birçok yeniliği bünyesine katarak kullanıcılarını elinde tutmaya çalışıyor. Sesli mesajlara getireceği yeniliklerden, kamuoyu yoklamaları gibi kullanıcıları platformda daha fazla yer almaya teşvik edecek özelliklere kadar, WhatsApp’ta son zamanlarda pek çok yeni özellik sunuyor.

WhatsApp Android güncellemesi ile 74 yeni emoji gelecek

Öte yandan, en son haberler, bir süredir beklenen birçok yeni özellik ve hatta gelecekleri hakkında son söylentiler etrafında dönüyor. Yeni özellikler arasında emoji ile tepki vermeden 2 GB’a kadar dosya aktarabilme gibi birçok özellik bulunuyor.

WhatsApp’ta mesajlara emoticon ile cevap verebilirsiniz

1 1627856622 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

WhatsApp Yöneticisi Will Cathcart tarafından Twitter’da duyurulan yeni bir özellik sayesinde artık mesajlara ifadelerle cevap verebilirsiniz. Şu ana kadar altı farklı emoji duyuruldu ve bu emojilerin öncelikle gruplar halinde kullanılabileceği belirtiliyor. Ancak bu özellik yakında tüm sohbetlerde kullanılabilecek.

WhatsApp, bu duyuruyu yeni “WhatsApp Toplulukları” özelliği ile duyurdu. Artık pek çok grup tek çatı altında bir arada yönetilebiliyor. Ayrıca, bu “birden çok grubun” yönetiminin bir yöneticisi vardır ve bu yöneticilerin gruptan mesajları silme hakları vardır.a

Diğer yeniliklere bakacak olursak 32 kişiye kadar sesli arama yapılabiliyor olması ve data paylaşım boyutunun 2GB olarak güncellenmesi dikkat çekici. Özelliklerin önümüzdeki aylarda kademeli olarak tüm kullanıcılara sunulmaya başlayacağı bildiriliyor.

Peki siz WhatsApp’taki bu yenilik hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın!

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir