WhatsApp Android güncellemesi ile 74 yeni emoji gelecek - Haberler - indir.com

WhatsApp Android güncellemesi ile 74 yeni emoji gelecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-07 14:03:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, Android için güncellendi. Beta sürümü güncellenen şirket Android tarafında yeni emojiler ve iyileştirmeler sundu. WhatsApp Android Beta ile beraber kullanıcılara 74 yeni emoji sunuluyor. Android’in WhatsApp Beta kapsamında bulunan kullanıcıların ilk olarak deneyimleyebileceği bu güncellemede, emojileri görüyoruz. Kısa süre sonra tüm Android kullanıcılarına sunulması beklenen güncelleme WhatsApp Android 2.19.315 beta sürümü ne gibi yenilikler sunuyor gelin bakalım.

WhatsApp Android Beta Güncellemesi Yayınlandı

Güncelleme ile beraber 74 yeni emojinin uygulamaya eklendiğini görüyoruz. WhatsApp 2.19.315 güncellemesi ile beraber diz çökmüş insanlar, el sıkma, esneme ile işitme ve yürüme engelliler için çeşitli yeni emojiler bulunuyor. Diğer yandan gözleme, soğan, uçurtma, paraşüt gibi farklı emojilerin de dahil olduğunu görüyoruz. Diğer yandan el ele tutuşmuş olan insanların emoji çeşitliliği de artırılmış durumda. Bunun için  farklı renk rengi seçeneklerinden göz atmanız gerekiyor. Ayrıca kan damlası, yara bandı ve steteskop gibi sağlık kategorisine uygun emojiler de artık WhatsApp’ta yer alıyor.

WhatsApp telefondan bağımsız olmaya hazırlanıyorWhatsApp telefondan bağımsız olmaya hazırlanıyor

WhatsApp’ın bir süre önce güvenlik tarafında getirmiş olduğu parmak izi koruması için ise Android için aktif olmuştu. Bu yeni güncelleme ile beraber kullanıcılar telefon kilitlerini açsa bile WhatsApp’a girerken tanımlamış oldukları güvenlik seçeneği ile tekrardan parmak izi tarayıcısını okutmaları gerekiyor. WhatsApp’a parmak izi tarayıcısı tanımlamak için ise Ayarlar > Hesap > Gizlilik > Parmak izi Kilidi seçeneklerini takip etmeniz gerekiyor.  


WhatsApp Android uygulamasına da parmak izi kilidi geldiWhatsApp Android uygulamasına da parmak izi kilidi geldi
iPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekleriPhone kullananlar Netflix fragmanlarını WhatsApp'tan çıkmadan izleyebilecekler

PAYLAŞ