Sızdırılan bilgilere göre WhatsApp nihayet uzun zamandır beklenen mesaj düzenleme özelliğini test etmeye başladı.

WhatsApp fotoğraf kalitesi nasıl değiştirilir?

Twitter ve WhatsApp, düzenleme düğmesinin olmaması nedeniyle kullanıcılardan eleştiri alıyordu. Bir süre önce Twitter’ın düzenle butonunu duyurmasının ardından WhatsApp, mesaj düzenleme özelliğini test etmeye başladı.

iOS için WhatsApp indir
Android için WhatsApp indir
Windows için Whatsapp indir

WhatsApp nihayet mesaj düzenleme özelliğine kavuştu

Şirket, son birkaç aydır birkaç emoji ile mesaj yanıtlama özelliğini kullanıma sunuyor. Bu özellik birçok Telegram kullanıcısı tarafından aktif olarak kullanılmakta ve daha fazla mesaj gönderme sorununu ortadan kaldırmaktadır. Düzenleme butonunu yaklaşık 5 yıl önce test eden
WhatsApp, bilinmeyen bir nedenle özelliği etkinleştirmedi.

WABetaInfo ekibi, yeni özelliğin yakın zamanda yeniden test edildiğini fark etti.

whatsapp mesaj duzenleme ozelliginin testlerine basladi

Kullanıcılar yeni özellik ile yazım hatalarını anında değiştirebilecekler. Ne yazık ki, test edilen yazı düzenleme düğmesinde eski yazıları gösterme işlevi yoktur. Analistler, şirketin yeni özelliği etkinleştirmeden önce gözden geçirilmiş bir mesaj göstermeyi teklif edeceğini tahmin ediyor.

WhatsApp Business üzerinden Facebook’a reklam verme devri başlıyor

WhatsApp’ın herkesin kullanabileceği silme seçeneğinde olduğu gibi mesaj düzenleme işlevini geçici hale getireceği tahmin ediliyor. Bunun ortalama kaç dakika olacağı henüz bilinmiyor.

WhatsApp Android uygulamasında yeni özellik test edilmeye başlandı. Yakın gelecekte iOS ve masaüstü uygulamalarında test edileceğine inanılıyor. Peki siz WhatsApp’ın sunacağı yeni özellik hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir