En çok sohbet uygulamalarından birisi olan WhatsApp, sürekli olarak güncellemeler ve yeniliklerini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. İlk kanal lansmanında, sadece kanallara abone olan kullanıcıların gönderilere erişim sağlayabildiği bir sistem vardı. Fakat şu anda ise bu özelliği daha geniş bir kullanıcı kitlesi ile bir araya getirerek, kanalların sohbetlerdeki gibi emoji tepkilerine benzer yeni özellikler ekliyor. Ayrıca, mevcut kanalları belirli kategorilere göre sıralama ve filtreleme seçenekleri gibi yeni özellikleri de içerisinde sunuyor. Bunun yanı sıra, kanal yöneticileri artık gönderilerin WhatsApp sunucularından silinmeden önce 30 günlük bir süre içinde güncellenmesini sağlayacak yeni özelliklere de erişebilecekler. Bu güncellemeler sayesinde, WhatsApp kullanıcılarının deneyimini daha zengin ve kişiselleştirilmiş hale getirmeyi amaçlıyor. 

WhatsApp'a Sesli Durum Özelliği Geldi

Meta ilerde herkese kanal oluşturma erişimi sağlayacak

Meta, şu an için binlerce kanalın platformlarında bulunduğunu, fakat bu kullanıcıların kendi kanallarını oluşturma özelliğine sahip olmadığı konusunda eleştirilerini dile getiriyor. Meta, gelecekte herkesin kanal oluşturma yeteneğine sahip olacağını söylüyor, ancak henüz bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağına dair kesin bir lansman tarihi için açıklama yapılmadı.

WhatsApp betada gerçekleştirilen sürümündeki son güncellemeler ile doğru olarak WhatsApp dışındaki üçüncü taraf sohbet istemcileri için destek eklenilmesi konusunda hazırlık içerisinde.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ - İŞLETME BÖLÜMÜ SON SINIF ÖĞRENCİSİ

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir