2022 yılının başında WhatsApp, kullanıcılarına birçok yeni özellik sunacak. Bu yılın başlarında beklenen özellikler azaldı ve iOS için en son WhatsApp beta güncellemesine göre (v 2.22.1.1), sürümleri mesaj bildirimlerinde insanların profil resimlerini göstermeye başladı.

WhatsApp profil fotoğrafı bildirimi

Popüler bir WhatsApp muhbiri olan WaBetaInfo, ilk olarak WhatsApp’ın bildirimlerde profil fotoğraflarını test ettiğini fark etti. Bunlar, belirli iOS beta test kullanıcıları tarafından zaten görülebilir. Bu özellik, bir kişinin profil resmini, o kişi bir mesaj gönderdiğinde bildirimlerde görüntüler. Hem bireyler hem de gruplar için WhatsApp sohbet bildirimlerini kontrol ederek göndereni kolayca ayırt edebilirsiniz.

Bu özellik, Twitter’da mesaj gönderen veya tweet’e yanıt veren birinin profil resmini görüntülemeye benzer. Snapchat, kullanıcılara bildirimlerde Bitmoji’yi gösteren benzer bir özelliğe sahiptir. Bu özellik şöyle görünür:

WhatsApp iOS Mesaj Bildirimlerinde Profil Resimlerini Getiren Ozelligi Test Ediyor


WhatsApp eski telefon yedeğini yeni numaraya aktarma

Tüm iOS beta kullanıcılarının bu özelliği göremeyeceğini ve WhatsApp’ın yakın zamanda tüm kullanıcıların kullanımına açılmasının beklendiğini belirtmekte fayda var. Yakın zamanda beta dışı kullanıcılara da Android kullanıcılarına da ulaşması bekleniyor.

Bilmeyenler için WhatsApp yakında iOS Yerel Kişiler bölümündeki iletişim bilgilerine benzer şekilde Android ve iOS kullanıcıları için yeni bir iletişim bilgileri sayfası yayınlayacak. Ayrıca, kullanıcıların yakındaki mağazaları ve mağazalar ve salonlar gibi hizmetleri arayabilmesi bekleniyor.

Buna ek olarak, Meta’nın mesajlaşma platformu topluluğu da tanıtabilir, grup yöneticilerine grup üzerinde daha fazla kontrol sağlayarak ve daha büyük gruplar oluşturmak için diğer yöneticilerle iletişim kurulabilecek.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir