Pazarın en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulamaları arasında yer alan WhatsApp, ilerleyen günler için yeni özellikler geliştirmeye devam ediyor. WhatsApp, iş ve özel hayat iletişimi ile ilgili liderliği de kimseye kaptırmıyor. Adeta genel olarak olmazsa olmaz olmaya devam eden servis, sürekli olarak yeni özellikler ile yenilenmeye devam ediyor. 

WABetainfo tarafından bulunan bu yeniliklere göre firma “mesaj tepki” sistemine daha fazla “tepki seçeneği” eklemek adına çalışmalarına da devam ediyor. Böylelikle kişilere daha fazla seçme şansı tanınmış olacak. Buna ek olarak aynı zamanda WhatsApp kişilere yakın zamanda detaylı bir güvenlik sayfası da sunacak. B u sayede ise uçtan uca şifreleme özelliği konusunda gerekli olan bilgilendirmeler de tek seferde görülebilecek. 

12 3

Aynı zamanda paylaşım göstergesi özelliği yolda. Bu yeni göstergeler ile beraber kişiler, göndermiş oldukları dosyanın mevcut internet hızları ile ne kadar süre içerisinde karşıya aktarılabileceğini görebilecek. Burada örnek vermek gerekirse “60 saniye kaldı” gibi bilgilendirme yapılacak. Zaman göstergesinin yanında ise yüzde göstergesi yer alacak. WhatsApp, başka en son “süreli mesajlar” ile gündemde yerini almış durumdadır. Yakın zaman içerisinde herkes için aktif hale getirilecek olan yeni dönem içerisinde artık süreli mesaj etkinleşirse, medya dosyaları varsayılan olarak telefon galerisine de kaydedilmeyecek. Artık medyaların otomatik bir şekilde telefonlara kaydedilmesini isteyen kişilerin süreli mesajlar sistemini kapatması gerekecek. Bu kullanıcılar için güzel gözüküyor ve mesaj yanında medya güvenliğini de bir seviyeye kadar garanti altına alıyor. 

MIX Fold 2’nin ekran özellikleri hakkında tüm detaylar netleşti

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir