Bu çok beklenen özellik, geliştirme aşaması sona erdiğinde beta test kullanıcılarına sunulacak.

WhatsApp, kamera kullanıcı arayüzünde, ses oynatma seçeneklerinde ve diğer birçok özellikte yapılan değişikliklerle uygulamasını güncellemeye devam ederken, şirket şimdi de gelecekteki harika özelliği olacak grup sohbeti anketleri üzerinde çalışıyor.

WhatsApp eski telefon yedeğini yeni numaraya aktarma

WABetainfo tarafından bildirildiği üzere, şu anda bir anket özelliği geliştirilmektedir. Bu, herkese açık beta testçilerinin bile şu anda test edemeyeceği anlamına gelir. Bölünmüş ekran, bir grup anketinin açılabileceği ve seçeneklerin belirlenebileceği alanı gösterir.

Whatsapp Anket Özelliğinin Detayları

whatsapp anket ozelligi geliyor2 1

Yeni WhatsApp özelliğinin detaylarının yanıtlarla sınırlı kalıp kalmayacağı şu ana kadar bilinmiyor. Örneğin oy kullanmak ne kadar sürer? Ya da o anda kaç tane anket yapılabilir? Instagram’dan aşina olduğumuzu söyleyebileceğimiz bu özellik WhatsApp’ın başka bazı yeni özellikler üzerinde çalıştığının net bir kanıtı. Buda akıllara Meta’nın WhatsApp’tan para kazanma hedeflerini akıllara getiriyor. Bildiğiniz üzere şirket anlık mesaj uygulamasından gelir elde edemediği için uzun zamandır bunun üzerinde çalışıyor. Bu yeni özellik şirketin uygulamayı yavaşça bir sosyal medya platformuna dönüştürebileceğini akıllara getiriyor.

Örneğin şirket, uzun zamandır beklenen ve kullanıcıların belirli mesajlara cevap vermesini sağlayan cevap özelliğini henüz piyasaya sürmedi. Bununla birlikte şirket, kullanıcıların başka bir akıllı telefon veya iPad gibi farklı cihazlara bağlanmasına izin verecek cihazlar arası 2.0 uyumluluğu üzerinde de çalışıyor.

Bu yeni özellik sizi heyecanlandırıyor mu? Aşağıdaki yorum bölümünden düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir