Son dönemlerde gruplara odaklanılan WhatsApp’ta gruplar için yeni bir özellik daha yolda. Beta testlerine göre sohbetlere profil fotoğrafları da dahil olacak.

WABetaInfo, WhatsApp’ın beta sürümlerinde yaptığı testlerde yeni bir özelliği daha keşfetti. İncelemelere göre WhatsApp’taki grup sohbetlerindeki sohbet ekranlarında profil fotoğrafları da yer alacak. Böylece kalabalık gruplarda kişiler, kimin mesaj yazdığını daha iyi anlayabilecek. iOS WhatsApp beta 22.18.0.72’de keşfedilen bu özellik için ekran görüntüleri de paylaşıldı.

WhatsApp Windows uygulaması yayınlandı

WhatsApp gruplarında profil fotoğrafları gözükecek

21

Sohbet ekranlarında profil fotoğraflarının yer alacak olması, mesajı yazan kişinin daha kolay tanınmasını sağlayacak. Özellikle çok kabalalık gruplarda problem olabilen bu durum, profil fotoğraflarıyla kullanıcıların işlerini kolaylaştıracak. Şu anda ekran görüntüleri ile detayları ortaya çıkan özelliğin ne zaman kullanıcılara sunulacağı bilinmiyor. Gruplara yönelik daha önce de farklı özellikler geliştirdiği öğrenilen WhatsApp’ta gruplardan sessiz sedasız çıkma, yöneticilerin gruplardaki mesajları silebilmesi gibi yeniliklerle gündeme gelmişti.

Android için WhatsApp indir

iOS için WhatsApp indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir