WhatsApp görüntülü görüşmelerini kapatmak için izlenecek adımlar nelerdir? İşte görüntülü arama özelliğini nasıl kapatacağınız!

WhatsApp Web ve masaüstü sürümlerine görüntülü konuşma geliyor

WhatsApp görüntülü görüşmelerini devre dışı bırakmak isteyen kullanıcılar için bir rehber hazırladık. Yazımızda popüler anlık mesajlaşma uygulamasında görüntülü görüşme özelliğinin nasıl kapatılacağını öğreneceksiniz. Tüm dünyada oldukça popüler olan WhatsApp, kullanıcıların görüntülü iletişim kurmasını sağlayan bir özelliğe sahip. Popüler programın en popüler özelliklerinden biri olan görüntülü görüşmeyi kapatabilirsiniz. Peki WhatsApp görüntülü sohbet nasıl kapatılır?

Android ve iOS kullanıcıları, insanların video aracılığıyla iletişim kurmasını sağlayan bir özelliği devre dışı bırakmak için benzer adımları izlemelidir. Bu makalede, özelliği her iki cihazda da nasıl devre dışı bırakacağınızı öğreneceksiniz.

WhatsApp Windows indirmek için
WhatsApp iOS indirmek için
WhatsApp Android indirmek için

WhatsApp görüntülü konuşmalar nasıl devre dışı bırakılır?

  • Ayarlar sayfasına bakın.
  • “Uygulamalar” kategorisini açın.
  • WhatsApp’ı seçin.
  • İzinler menüsünü açın.
  • Kamera düğmesine dokunun.

Tüm dünyada oldukça popüler olan anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ın birçok özelliğini devre dışı bırakmak neredeyse imkansız. Ancak, görüntülü arama özelliğini kapatmak için kullanılabilecek bir yol var. Herhangi bir popüler mesajlaşma uygulamasında bahsedilen herhangi bir özelliği devre dışı bırakmak istiyorsanız, uygulamada bu özelliği kapatma seçeneği olmadığı için önce ayarlar sayfasını açmalısınız.

Ayarlar sayfasında ‘Uygulamalar’ kategorisini seçin. Akıllı telefonunuzda yüklü olan uygulamalar listesinden WhatsApp’ı bulun ve üzerine tıklayarak seçin. Ardından “İzinler” menüsünü açın. Açılan sayfada “Kamera” düğmesine tıklayarak izni devre dışı bırakın. Bunu yaptığınızda popüler mesajlaşma programında görüntülü arama özelliği kapatılacaktır.

Kamera izinlerini devre dışı bırakırsanız, anlık mesajlaşma uygulamalarında durum veya fotoğraf paylaşımı gibi özellikleri kullanamazsınız. Bu nedenle bu özellikleri kullanmak isterseniz aynı adımları takip edip tekrar devre dışı bırakarak aktif hale getirebilirsiniz.

iPhone’da WhatsApp Görüntülü Görüşme Kapatma Adımları

  • Ayarlar sayfasını ziyaret edin.
  • WhatsApp uygulamasını seçin.
  • “Kamera” seçeneğini devre dışı bırakın.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir