WhatsApp’ın kullanıcılarının işine yarayacak küçük ancak kıymetli bir özellik üstünde çalıştığı biliniyor. WABetaInfo’da yer alan habere göre, WhatsApp Android uygulaması içinde bir Favoriler sekmesi test aşamasında.

WhatsApp kullanıcıları Favoriler sekmesi aracılığıyla erişilebilen listeye sık görüştükleri kişileri ekleyip ihtiyaç duyduklarında bu kişilere hızlı bir şekilde ulaşabilecek. Bu oluşturulan liste daha sonrasında ihtiyaçlar doğrultusunda yeniden düzenleme imkanı veriyor.

Bu yeni gelecek özellik sayesinde yeni bir sohbet veya arama başlatılacağında kişi listesi içinde isim aramak ya da arama kutusuna isim yazma zorunluluğu ortadan kalkacak. Kısaca özetlemek gerekirse, WhatsApp’ı tamamen kapsayan bir dokunuş olduğunu söyleyebiliriz.

WhatsApp platformu kullanıcılarının işine yarayacak küçük ancak kıymetli bir özellik üstünde çalıştığı biliniyor.

WhatsApp Favoriler Sekmesinin Geliştirme Süreci Henüz İlk Aşamalarda

Şu anda bu özelliğin geliştirme sürecinin henüz ilk aşamalarında olduğunu belirtmekte fayda var. Bu yeni özellik şimdilik test kullanıcılarının tamamına bile açılmış durumda bulunmuyor. Söylenene göre, şimdilik sadece çok küçük bir grubun özelliği deneyimleyebildiği aktarılıyor.

Bu da Favoriler sekmesinin tüm kullanıcılara ulaşması için önümüzde daha uzun bir süre var gibi gözüküyor. İlk kullanım olarak WhatsApp’ın Android uygulamasında bu özelliğin kullanıcılarla buluşması ihtimali de oldukça yüksek olduğu belirtiliyor.

WhatsApp platformu düzenli olarak yeni özellikler test etmekte. Kısa zaman önce çevrimiçi olan kullanıcıların gösterilmesi, testleri devam eden özellikler arasında gösteriliyor. ‘Sohbet filtreleri’ özelliğinin resmi duyurusu yapılırken, Meta AI ile gerçek zamanlı geliştirme özelliğinin de kullanıma açıldığı duyurusu yapılmıştı. Henüz bu yeni özelliğin kapsama alanı sınırlı olsa dahi WhatsApp kullanıcıları Meta AI’dan basit isteklerle çeşitli yanıtlar alabiliyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir