WhatsApp uygulaması, grup sohbetlerinde etkinlik planlamak ve organize etmek için yeni bir yol sunmayı planlıyor. Bu özellikle arkadaşların, okulların ve diğer kuruluşların uygulama üzerinden sanal ya da yüz yüze buluşmalar ayarlaması kolaylaşmış oluyor.

Yeni gelecek etkinlikler özelliği, e-posta yoluyla davetiye gönderen çeşitli e-davet hizmetlerine benzeyen şekilde, grup üyelerinin doğum günü partileri, iş toplantıları ve daha fazlasını düzenlemesine olanak sunuyor. Organizasyon grubun bilgi sayfasına sabitleniyor ve ayrıca etkinlik için özel bir grup sohbetini başlatabiliyor. Bu şekilde etkinliğe kimin gelip gelemeyeceğinin takibi de işleri daha kolay hale getiriyor.

WhatsApp uygulaması, grup sohbetlerinde etkinlik planlamak ve organize etmek için yeni bir yol sunmayı planlıyor.

Platform ayrıca üyelerin yönetici için yorum ve geri bildirim ekleyebilmesi için ‘Duyuru Gruplarına’ yanıt verme özelliğini de ekleyecek. Yine yanıtları en aza indiriyor ve sohbeti sessize alabiliyor, böylece kullanıcılar başkalarını bildirimlere boğmadan tartışmayı okuma ve katılma seçeneğine sahip olacak.

Etkinlikler Özelliği Önümüzdeki Aylarda Tüm WhatsApp Gruplarına Dahil Edilecek

‘Etkinlikler Özelliği’ ilk olarak WhatsApp Toplulukları içindeki gruplarda, ardından önümüzdeki aylarda tüm gruplarda görünmesi bekleniyor. İçindeki topluluklar, WhatsApp’ın kendi mesaj dizilerine, grup yöneticilerine ve duyuru işlevlerine sahip Discord veya Slack benzeri özelliği olarak tanımlanabileceği gündeme geliyor. Toplulukların, WhatsApp’ın 32 kişilik görüntülü görüşme yeteneklerinden de yararlandığını hatırlatalım.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir