WhatsApp için yeni özellikler duyurulmaya devam ediliyor. Yapılan son açıklamalarda WhatsApp call link özelliği duyuruldu. Peki, WhatsApp call link ne işe yarayacak?

WhatsApp’ta kullanıcılar için yeni özelliğin duyurusu yapıldı. WhatsApp call link olarak adlandırılan yeni özellik, iletişimin daha kolay sağlanması adına hamle yapıyor.

WhatsApp mesajlarına düzenleme seçeneği geliyor

WhatsApp call link ne işe yarayacak?

WhatsApp Call Link

WhatsApp call link özelliği, kullanıcılar görüşmeler için bağlantılar oluşturacak. Bu bağlantıların kullanıcılar ile paylaşılması sayesinde ise hızlı şekilde görüşmelere başlanabilecek. Video ve sesli görüşmeler için oluşturulabilecek bağlantılar, uygulamanın daha işlevsel hale gelmesini sağlayacak. Call link oluşturulduktan sonra kullanıcıların WhatsApp dışında da bu linkleri paylaşması mümkün. Sitelerin iletişim sayfası gibi bölümlerde yer alabilecek olan bağlantılar, uygulamanın daha etkin olmasını da destekleyebilir.

WhatsApp’ta daha önce yapılan açıklamalar, bir dizi yeniliğin geleceğini gösteriyordu. Yeniden hatırlamak gerekirse, okunmamış mesajların okunmamış filtresiyle sıralanabilmesi,2 güne kadar mesajların herkesten silinebilmesi, dosya gönderme sırının 2 GB’a çıkması ve grupların 512 kişiye çıkarılması son dönemlerde önemli WhatsApp yenilikleri olarak dikkat çekmişti.

Android için WhatsApp indir

iOS için WhatsApp indir

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir