WhatsApp mesajlarında mesajda yapılan hataları gidermek için artık tamamen silmek yerine düzenleme yapılacak. Düzenleme ile yazım hataları ve diğer sorunlar çözülebilecek.

WhatsApp’ta yeni bir düzenleme özelliğinin geliştirildiği ortaya çıktı. WhatsApp Beta sürümde test edilen yeni özellikte, kullanıcıların mesajlarında yaptığı hataları düzeltmesi için yeni bir düzeltme özelliğinin geliştirildiği görüldü. Daha önce Telegram’da görüle özellik, yapılacak güncelleme ile kısa süre içerisinde WhatsApp’a taşınacak.

WhatsApp yazı fontu nasıl değiştirilir?

WhatsApp mesaj düzenleme seçeneği neler sunacak?

74

WhatsApp v2.22.2.20.12 sürümünde görülen mesajları düzenle seçeneğinde kullanıcılara gönderilen mesajlar için düzenleme imkanı sağlanacak. Böylece kullanıcılar mesajları istediği şekilde düzenleyebilecek.

İlgili özelliğinin kullanılması için mesajlaşan kullanıcıların en son sürüme sahip olması gerekiyor. Aksi halde düzenleme yapan kullanıcılara “Düzenlenmiş bir mesaj gönderdiniz. WhatsApp’ın en son sürümünde olup olmadığınızı görebilirsiniz. WhatsApp’ı güncelleyin” şeklinde mesajlar gösterilecek. Böyle bir mesaj alan kullanıcılara da güncelleme hatırlatılması yapılacak.

Özelliğin kullanılması için düzenlenmek istenen mesajın üzerine basılı tutulması yeterli. Böylece çıkan seçeneklere düzenleme seçeneği de eklenecek. Düzenlenen mesajların yanında ise düzenlendiğini gösteren küçük bir ikonun ya da metnin eklenmesi bekleniyor.

Android için WhatsApp indir

iOS için WhatsApp indir

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir