Meta bünyesi adı altında yer alan WhatsApp’ın işletmelere özel sürümü WhatsApp Business için yeni planlar ortaya çıkmış durumdadır. Hatırlatmak gerekirse WhatsApp Business nedir?

Firmanın bu konu hakkında cevabı şu şekilde; “Business, küçük işletme sahipleri düşünülerek geliştirilmiş, Android ve iPhone’da kullanmak üzere ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir uygulamadır. WhatsApp Business, mesajları otomatik hale getirmeyi, sıralamayı ve hızlı bir şekilde cevaplamayı sağlayan araçlar sunarak müşterilerle iletişime geçmeyi kolaylaştırır. Üstelik uygulama, aynı WhatsApp Messenger gibi görünecek ve çalışacak biçimde tasarlanmıştır. Mesajlaşmaktan fotoğraf göndermeye kadar, yapmaya alışık olduğunuz tüm işlemler için Business’ı kullanabilirsiniz.”

İşte söz konusu bu altyapıyı akıllı cep telefonunuzu bağlı tutmak zorunda kalmadan aynı anda 4 adede kadar bağlı cihazlarda kullanmak mümkündür. WhatsApp Business tarafı için yakın zaman içerisinde kullanıcıların beğenisine sunulacak özel abonelik planı ,işte tam olarak bunu 10’a kadar çıkaracak bilgisi elde ediliyor.

Uygulama aktif olarak kullanan işletmeleri memnun edecek bu paralı özellik (Fiyat henüz belli değil ve ücretsiz kısım kapatılmayacak) dışında firmanın, “bağlı cihazlar” arayüzünde de güncellemeye gideceği dile getiriliyor. Sık sık olarak daha gelişmiş halen WhatsApp’ın normal sürümü de kısa bir süre içerisinde önce büyük bir güncelleme aldı. Topluluklar ilk başta olmak üzere yapılan yeni güncellemelerin detaylarıyla daha net bilgiler edinmek mümkündür. Her geçen daha da gelişen uygulama, alandaki liderliğini de kaybetmiyor. 

Xbox Game Pass’a eklenecek yeni oyunlar belli oldu


Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir