WhatsApp arayüzü androidler için değişim göstermeye başladı. WhatsApp’ın yenilenen ana sayfa ve sohbet ekranı beta sürümde test ediliyor.

Bir süredir parça parça arayüz değişikliği yapan WhatsApp sonunda bu değişiklikleri bir araya getirme kararı aldı. Bu değişikliklerle beraber uygulamanın tamamen değişmesi bekleniyor. İlk testleri Android için yapılan yeni arayüzü inceleyelim.

WhatsApp’ın yeni arayüzü teste başladı

Sürekli olarak ufak değişimler yapan WhatsApp bu sefer daha büyük bir değişimle, yeni arayüz tasarımı ile kullanıcı karşısına çıktı. WhatsApp yeni arayüzünü az sayıda beta test kullanıcısına sundu. WhatsApp artık Androidlerde böyle görünecek.

whatsapp

Beta testlerinden gelen görüntülere göre WhatsApp’ın yeni arayüzünde, yeni simgeler ve farklı tema rengi olacak. Yeni sohbet balonlarının daha yuvarlak olduğu arayüzde çoğunlukta kullanılan yeşil renk dikkat çekiyor. Artık Kamera, Profil ve Arama çubuğu ana sayfanın sağ üst köşesinde yer alıyor. WhatsApp yeni arayüzü ile kullanıcılarına estetik ve modern bir tasarım sunuyor.

Arayüz ile birlikte kullanıcıların deneyimi iyileşecek. WhatsApp sağ üstte yer alana arama simgesine yeni bir işlev kazandırmayı da planlıyor. Testler Android telefonlar için WhatsApp Business Beta uygulamasında gerçekleştiriliyor. Şirket yeni sürümü ilerleyen haftalarda WhatsApp beta kullanıcılarına kademeli olarak açacak.

Grafik Tasarım bölümünde öğrenci. İmza İnternet Teknolojileri'nde dijital çırak olarak eğitim alıyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir