Web siteleri için yapılan SEO çalışmaları yakından analiz edilerek takip edilmelidir. Böylece eksikliklerin giderilmesi ve daha iyi sonuçların alınması sağlanabilir. Google arama başta olmak üzere arama motorlarında üst sıralarda yer almak ve daha fazla kitleye ulaşmak isteyenlerin SEO çalışmasından başka bir seçeneği bulunmamaktadır. SEO çalışmalarında ise web sitesi için site içi ve site dışı olmak üzere kapsamlı bir site denetimine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu araştırmalar ve analizler ne kadar başarılı yapılırsa SEO çalışmalarından da o derece verim alınabilir.

Sitechecker ile web sitenizi denetleyin

Web sitelerinin SEO performansının ölçülmesi, teknik hataların giderilmesi ve mevcut durumunun analiz edilebilmesi adına bu alandaki lider web sitelerinden birisi olan Sitechecker’ı tercih edebilirsiniz. Site için kapsamlı bir destek sağlayacak olan Sitechecker ile SEO puanınızı öğrenebileceğiniz gibi eksik yönlerinizi, olumlu yönde geliştirilmesi gereken sayfalarınızı tek tek analiz edebilir ve bu yönde SEO çalışmalarınızı yeniden planlayabilirsiniz.

Ajanslar, içerik pazarlamacıları, içerik oluşturucular ya da şirketler için uyumlu olarak geliştirilen Sitechecker her alandan tüm web site sahiplerine yeterli desteği sağlayabilecek potansiyeldedir. Teknik SEO ve sayfa içi SEO çalışmalarının detaylı bir şekilde analiz edilmesi ile sitenin mevcut durumunu öğrenebileceğiniz Sitechecker, üstelik Google arama konsolu ve Google Analytics verilerinin analiz edilmesinde destek sağlamaktadır. Böylece bir web sayfası için ihtiyaç duyabileceğiniz tüm teknik veriler, bu verilere yönelik tavsiyeler Sitechecker ile kolayca elde edilebilmektedir. İmkanlardan yararlanmak için sizler de ücretsiz deneme imkanından yararlanabilirsiniz.  

SEO
Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir