Wattpad hesabı nasıl silinir sorusunun cevabını merak edenler için oldukça detaylı bir rehber hazırladık. Peki Wattpad hesabını nasıl silersiniz?

E-kitap okumanın avantajları ve dezavantajları

Wattpad, hesap silmeyi çok daha kolay hale getirir. Peki çok popüler olan Wattpad hesabı nasıl silinir? Bu yazımızda birçok internet kullanıcısının tercih ettiği platformda hesapları nasıl kapatabileceğinizi anlattık.

Kanada merkezli Wattpad, yıllar içinde dünya çapında popülerliğini koruyan bir e-kitap okuma ve yayınlama hizmetidir. Aktif olan Türkçe platformunda başkalarının yazdığı hikayeleri okuyabilir veya kendi hikayenizi yazabilirsiniz.

Wattpad Studios yazdığınız hikayeleri keşfedebilir. Bu, hikayenizin bir dizi veya film projesine dönüşme şansı olduğu anlamına gelir. Wattpad Kitapları ise Wattpad hikayelerinin kitap olarak yayınlanmasına izin veriyor. Bu sayede isminizi daha çok kişiye duyurabilme imkanı yakalayabilirsiniz.

Hikaye anlatma konusunda iyi olduğunu düşünenler için harika bir platform olan Wattpad’de keşfedilen pek çok hikaye var. Platformdaki hikayelere erişmek ve kendi hikayenizi yazmak için bir hesap oluşturun.

Üye olduktan sonra bir süre bu platformu kullanmak istemeyebilirsiniz. Bu durumda, daha önce oluşturduğunuz hesabı silmek isteyeceksiniz. Peki Wattpad hesabını nasıl silersiniz? Sırayla hazırlanan rehberdeki adımları takip ederek işlemi tamamlayabilirsiniz. Hesabınızı sildikten sonra Wattpad gibi uygulamalar ile hayatınıza devam edebilirsiniz.

iOS için Wattpad indir
Android için Wattpad indir

Wattpad hesabını silme adımları nelerdir?

  • Wattpad’e giriş yapın.
  • ‘Giriş’ seçeneğini seçin.
  • Hesabınıza giriş yapın.
  • Sağ üst köşedeki kullanıcı adınıza tıklayın.
  • Ayarlar menüsünü görüntüler.
  • Hesabı Kapat düğmesini tıklayın.
  • Gerekli bilgileri girin.
  • Evet, eminim. “Hesabımı kapat” seçeneğini seçin.
  • Hesabınızın parolasını girin.
  • “Hesabı Kapat” düğmesini tıklayın.

Hesabınızı kapatırken dikkat etmeniz gereken birkaç nokta var. Hesabınızı sildiğinizde, kitaplıklar veya okuma listeleri, kullanıcı adları ve yorumlar dahil olmak üzere birçok öğeye erişiminizi kaybedersiniz. Bu nedenle emin olmadan hesap kapatma sürecine girmemelisiniz.

Hesabınızı kapatırsanız kullanıcı adınızı kullanamazsınız. Başka biri kullanıcı adınızla bir hesap oluşturursa, hesabınızı geri yükleyemezsiniz. Google arama sonuçlarında birkaç hafta boyunca kapalı bir Wattpad hesabı görünebilir.

www.wattpad.com/user/username adresini ziyaret ederek hesabınızın kapatılıp kapatılmadığını öğrenebilirsiniz. Kullanıcı adınızı ‘Kullanıcı adı’ alanına girmelisiniz. Hesabınız kapatılırsa, “Kullanıcı bulunamadı” uyarısı görürsünüz.

Wattpad hesabınız 6 aydan fazla kapalıysa kalıcı olarak silinecektir. Bu sebeple hesabınız tamamen silinene kadar giriş yaparsanız hesabınız tekrar aktif hale gelecektir.

Bu süre içinde hesabınızı yeniden etkinleştirmek için Hesabınızda kayıtlı kullanıcı adını veya e-posta adresini bilmeniz yeterlidir. şifre de yeterli Bu bilgileri girerek hesabınızı yeniden etkinleştirebilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir