Geçtiğimiz ay Samsung’un Çin’de yeni W serisi amiral gemilerini piyasaya süreceği gündeme gelmişti. Son gelişmede ise cihazların 21 Ekim’de tanıtılacağı açıklandı.

Samsung, Çin’e özel yeni W serisi için önemli bir adım atıyor. Seri kapsamında W23’ü tanıtacak olan Samsung, tanıtım için 21 Ekim tarihini duyurdu. Yerel saat 19.00 itibariyle yapılacak tanıtımda W23 serisi görücüye çıkacak.

W23 serisinde neler olacak?

metanin savunmasinda kapali oturum talebi 1

Yapılan paylaşımlara ve bugüne kadar sızdırılan raporlara göre W23 serisinde W23 ve W23 Flip olarak 2 cihaz bulunacak.  Çin’e özel China Telecom ile ortaklık yapan Samsung, böylece bölgedeki etkinliğini arttırarak güçlenmeyi istiyor. Her yıl 1 W serisini pazara sunan Samsung, bu yıl 2 cihaz ile önemli bir genişletme de yapacak. Samsung W23 ve W23 Flip’in altın vurgulara sahip olması bekleniyor. Ayrıca her iki telefonun da arka yüzünde “Heart to the World” logosu yer alacak.

Samsung W22 5G, geçen yıl 16.999 Yuan (2.367 dolar) fiyatı ile duyurulmuştu. W23’ün benzer bir fiyatla pazara çıkması bekleniyor. W23 ve W23 Flip, Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcilerle desteklenecek. W23, 7.6 inç katlanabilir versiyonla gelecek. W23 Flip ise 6.7 inçlik katlanabilir ekrana sahip kapaklı cihaz olarak pazarda yer alacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir