Vodafone Türkiye son çeyrek raporunu paylaştı. 2023-2024 yılını kapsayan raporda şirket büyüme rekoru kırmayı başardı.

Vodafone Türkiye tarafından açıklanan yeni dönem mali raporlarında rekorların kırılması büyük dikkat çekti. Şirketin özellikle büyüme alanında ciddi bir sıçrama yaptığı görüldü. Açıklamalara göre şirketin servis gelirleri 13 milyar TL olarak kaydedildi.

Vodafone Türkiye’den Çarpıcı Mali Tablo

Vodafone Türkiye’nin son raporuna göre toplam abone sayısı 24,9 milyon oldu. Diğer servis ve hat seçeneklerinin de dahil edilmesiyle birlikte toplam abone sayısı ise 29.1 olarak kaydedildi. Son raporlarında sürekli üst üste artan abone sayıları ile dikkat çeken Vodafone Türkiye, Türkiye’deki etkinliğini d net bir şekilde gözler önüne seriyor.  Genişbant abone sayısındaki güncel rakamları da paylaşan Vodafone Türkiye, bu alanda ise 1.4 milyon kişiye hizmet veriyor. Kullanıcıların mobil data kullanımlarında ise yüzde 18,7’lik artış yaşandı. Bu artış sonrasında ise toplam harcanan mobil veri 1,227 petabyte oldu.

Vodafone Türkiye Rekorlarla Dolu Çeyrek Raporu
Vodafone Türkiye Rekorlarla Dolu Çeyrek Raporu

Her Şey Yanımda Dikkat Çekiyor!

Büyümesi ile rekor kıran Vodafone Türkiye üstelik aktif müşteri sayısında da araçlarını iyi kullanıyor. Açıklamalara göre dijital kanallardaki aylık aktif müşteri sayısı son çeyrek itibariyle 17,5 milyon oldu. Dijital servis alanında sadece Her Şey Yanımda uygulaması 178 milyon ziyaretçi almayı başarmış durumda. Üstelik Vodafone Pay gibi servislerin kullanıcı sayıları da giderek artıyor. Güncellenen son rakamlara göre bu alanda 5.1 milyon kullanıcı mevcut.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir