Giyilebilir ürün pazarının en güçlü isimlerinden biri olan Garmin, “Vivosmart 5” isimli yeni akıllı bileklik modelinin tanıtımını yaptı. Garmin Vivosmart 5, üç farklı renk ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. Standart bir akıllı bileklik formunda, tasarımında olan ürün, yerini aldığı modele oranla yüzde 66 oranında daha büyük 88×154 piksellik bir OLED ekran özelliği bulunuyor. 

8 6

Normal bir kullanım karşısında 7 günlük pil ömrü sunulduğu dile getirilen bileklik, kendisinden beklenen hemen her şeyi de yapabiliyor. Android telefonlar ve iPhone’lar ile bağlantı kurulma özelliğine sahip olarak çeşitli bildirimleri aktarabiliyor, detaylı aktivite takibi yapabiliyor, kandaki oksijen miktarını ölçebiliyor, uyku takibi yapabiliyor ve nabız ölçümü de gerçekleştirebiliyor. Stres seviyesi ve vücut enerji seviyesi gibi verileri de sunan Vivosmart 5, kadınlara özel sağlık özelliklerini de beraberinde getiriyor.

Vücudunuzun yaşınızdan daha genç veya yaşlı olmadığını belirleyen ilginç bir “Fitness Age” özelliği yer alan Garmin Vivosmart 5, GPS verisini bağlı olan akıllı cep telefonlardan alıyor ve acil durumlar karşısında tek tuşla yakınlara bildirim gönderilebiliyor. Elbette ki suya karşı dayanıklı olan akıllı bileklik, polikarbonat bir gövdeye sahiptir. Modelin kayışları ise silikondan üretilmiştir. İlerleyen dönemlerde Türkiye’de de satışa sunulması beklenen Garmin Vivosmart 5, 150 dolarlık çoğu kişi az olmayan bir satış fiyatına sahiptir. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup yakın zamanda yeni bilgiler elde edilebilir. 

Instagram için bugün yeni bir özelliğin duyurusu yapıldı

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir