Türkiye’de yer alan önemli isimlerden Çin merkezli akıllı cep telefon üreticilerinden Vivo, ürün seçeneklerini büyütmeye devam ediyor. Bu kez ise Vivo Y33s Türkiye’de satışa sunuluyor. Vivo Y33s, Vivo Türkiye’den elde edilen bilgilere göre 4.999 TL gibi yüksek bir fiyattan satışa sunuldu. 

Teknik olarak bakıldığında ise 6,58 inç 2408×1080 60 Hz IPS LCD piksel ekran üzerine kurulan söz konusu bu akıllı cep telefon, Android 12 değil Android 11 ile kutusundan çıkıyor. Cihazın gücünü ise Mediatek Helio G80 işlemciden alıyor. Türkiye’ye 8 GB RAM ile gelen bu akıllı cep telefonun ön kısmında 16 megapiksel selfie kamerası yer alıyor. Cihazın arka kısmında ise üçlü kamera bir araya geliyor. Bu kameralar arasında ise tam olarak 50 megapiksel ana + 2 megapiksel makro + 2 megapiksel derinlik kameraları yer alıyor.

Test aşamaları devam eden elektrikli uçak kaza yaptı

18W şarj destekli 5.000 mAh pil taşıyan Vivo Y33s, damla çentik tasarımına sahip ve ülkemizde de Ayna Siyahı ve Gün Ortası Rüyası olmak üzere iki farklı renkte de elde edilebilir olacak. 1 TB’a kadar depolama artışı yapılan ve normalde de 64 GB ile 128 GB depolama ile hazırlanan söz konusu bu cihaz, ön plana çıkan özel bir yana sahip değildir. Parmak izi sensörü yan kısma yerleştirilen akıllı cep telefon, firma tarafından yapılan açıklamalara göre yük altında dahi ısınma yapmayan bir soğutma sistemi kullanıyor. Ekranında ise göz sağlığını korumak için mavi ışık filtresi ter alan bu cihaz, Türkiye’de zorlu bir rekabetin içerisine giriş yapıyor. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir