Çinli merkezli teknoloji şirketi Vivo geçtiğimiz günlerde duyurduğu Vivo Y32t modelini bugün Çin’de satışa sundu. İşte fiyatı ve özellikleri!

Vivo X90 Pro Snapdragon 8 Gen 2 ile desteklenecek

Popüler orta sınıf Android telefon markalarından Vivo, son tanıtımında Vivo Y52t ve Vivo Y32t’yi duyurdu. Bütçe ürünü olarak pazarlanan Vivo Y32t, Çin’de piyasaya sürüldü.

Vivo Y32t özellikleri

Bütçe dostu fiyatına rağmen çoğu kullanıcıyı mutlu edecek donanıma sahip olan Vivo Y32t, şimdilik sadece Çin’de bulunuyor. Son yıllarda uluslararası pazarda adından söz ettiren Vivo’nun önümüzdeki günlerde telefonu global olarak piyasaya sürmesi bekleniyor. İşte Vivo Y32t özellikleri ve fiyatı!
Vivo Y32t birçok özellik açısından orta seviye bir Android telefon olsa da 4G LTE bağlantı protokolü zayıf noktalarından biri. 6.51 inç IPS LCD ekranın çözünürlüğü HD+ 720 x 1600. Önde 8 megapiksel selfie kamerası ve arkada 13 megapiksel ana + 2 megapiksel makro kamera bulunuyor.

İşlemci ve depolama açısından raflarda iki farklı telefon modeli bulunuyor. Mediatek’in Helio G70 işlemcisine sahip modelinde 8GB LPDDR4x RAM ve 128GB depolama alanı bulunuyor. Daha iyi işlemcisi ile öne çıkan Snapdragon 680 modeli, 8GB LPDDR4x RAM ve 256GB depolama seçeneğine sahip. Snapdragon işlemcili modelde Bluetooth 5.0 bağlantısı da bulunuyor. Yüz tanıma ve kilit açma için parmak izi sensörü telefonun teknolojileri arasında yer alıyor. 5000 mAh bataryaya sahip olan telefon, 18W hızlı şarjı destekliyor.

Vivo Y32t, Helio G70 modeli için 157 dolar ve Snapdragon 680 modeli için 186 dolar olarak fiyatlandırılıyor.

Türkiye pazarında da satışa çıkması beklenen Vivo Y32t’nin ülkemizde raflardaki yerini ne zaman alacağı ve satış rakamının ne olacağı henüz belli değil. Peki siz Vivo Y32t hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir