Türkiye’de günden güne artan satış grafiklerine sahip olan Vivo, Türkiye için yeni bir model tanıtımı daha gerçekleştirdi. Vivo Y21 olarak adlandırılan yeni akıllı telefon 4299 TL ile satışa çıktı.

Vivo Y21 özellikleri neler?

Yapılan tanıtımlara göre 1600 x 720 piksel desteğe sahip olan telefon HD Plus çözünürlük sunuyor. 6.51 inçlik ekranı ile ideal seviyede bulunan yeni akıllı telefonda, HD ekran teknolojisi ile çok daha zengin ve canlı renklerin kullanılması ekran performansını artırmış. Telefonun işlemcisi ise MediaTek Helio P35.

Vivo Y21 kamera özellikleri neler?

64 GB’lık depolama alanına sahip olmasına karşın 1 Terabayt’a kadar arttırılabilir depolama alanı ile kullanıcılara zengin bir seçenek sunan telefonda, genişletilmiş renk seçeneği ise kullanımdaki performansın daha ideal hale gelmesini sağlıyor. Giriş ve orta seviyeye hitap eden telefonda arka tarafta 2 kamera yer alıyor. 13 megapiksel ana kamera ve 2 megapiksel ikinci bir lens ile desteklenen telefon özel portre modu ve süper HDR gibi yeni teknoloji fotoğraf özelliklerini sunuyor.

8 milimetre inceliği ile kullanımı daha kolay hale getiren telefon tüm bu özelliklerinde gücünü ise 5000 mAh yüksek kapasiteli bataryasından alıyor. A Milli Takımı sponsor olması ile kısa süre içerisinde Türkiye’de daha fazla kişi tarafından tanınan ve tercih edilmeye başlanan Vivo’nun yeni modeli Y21’in Türkiye pazarında ilgi görmesi bekleniyor.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir