Vivo, yüksek teknolojiyi uygun fiyat aralıklarında elde etme vizyonunu, Türkiye’de üretilen Y serisinin en yeni üyesi Y15s ile sürdürüyor. Tasarım ve son teknolojiyi bir araya getirmesiyle öne çıkan Y serisinin en yeni üyesi “Y15s”, satışta.

Vivo Y15s, 1600×720 HD çözünürlüğe sahip 6.51 inç ekrana sahip. HD Halo FullView geniş ekran, film izlerken veya oyun oynarken sizi eğlendirecek. Kullanıcılar deneyimin tadını çıkarırken, Vivo Y15s göz koruma modunu kullanarak arkalarındaki mavi ışığı filtreler. Ayrıca Y15s, ister parlak güneş ışığında ister gece düşük ışıkta kullanılsın, rahat bir kullanıcı deneyimi için ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlar.

Vivo Y15s kamera teknolojisi

vivo Y15s, f / 2.2 diyafram açıklığı ve arkadaki AI özellikli 13 MP çift kamera sistemi ile çerçevenin her ayrıntısını yakalar. Bu özelliği sayesinde kullanıcılara fotoğraf deneyimi yaşatmaktadır. Y15’ler günlük fotoğrafları daha da iyi hale getirmek için tasarlanmıştır ve Panorama, Portre, Canlı Fotoğraf ve Pro Modu gibi çeşitli özelliklerle desteklenir. Aynı zamanda 4 cm odaklama sunan 2 MP süper makro kamera ile küçük dünyaları keşfetmenize yardımcı olur.

Vivo V23e 5G’nin tanıtımı gerçekleşti

Yalnızca arka kamera değil, aynı zamanda 8 MP ön kamera gibi çok sayıda işleve sahip Y15s, özçekimleri ve portreleri en büyük hobiniz haline getirir. Selfie dolgu ışığı, düşük ışıklı ortamlarda gerçek zamanlı aydınlatma efektlerini görmenizi sağlar. pozisyonları kolaylaştırır Bu özellik aynı zamanda ortamdaki soğuk ve sıcak ışığa otomatik olarak uyum sağlayarak üreticilere yardımcı olur.

Uzun ömürlü pil performansı

Vivo, Y serisi telefonlarda oyun performansı ile size kesintisiz eğlence sunar. Multi Turbo 3.0 sisteminin performansı ile en sürükleyici oyun sahnelerini iyileştirir, oyundaki takılmaları ve gecikmeleri en aza indirir ve 5000 mAh pil ile uzun saatler boyunca oyun ve eğlence sağlar. Tam şarj kapasitesiyle kullanıcılara 18,74 saate kadar çevrimiçi HD film akışı veya 7,89 saate kadar yoğun oyun süresi sağlıyor.

Android 11 tabanlı Y15s, FunTouch OS 11.1 ve Helio P35 işlemci ile geliyor. 3G RAM ve 32 GB hafızası ile kullanıcılar tarafından kullanılabilecek bir kapasite sunar. 1 TB’a kadar genişletilebilir alan kapasitesiyle, yeni bir fotoğraf çekerken hangisini sileceğiniz konusunda endişelenmeden diğer değerli anılarınızı saklayabilirsiniz.

Ayrıca çift SIM özelliği sayesinde kullanıcıların iki telefon taşımasına gerek kalmadan kesintisiz bir şekilde yaşayabiliyor. Tüm bu özellikler 8.28 mm’lik bir gövdede toplanabilir ve Y15S 179 g ağırlığındadır. Ergonomik kullanım ve ince tasarımı yüksek teknolojiyle buluşturan bu telefon, 3 boyutlu arka kapağıyla beğeni topluyor.

Cihazda parmak izi okuyucu tasarımı, güç düğmesini parmak izi okuyucuyla birleştirir, böylece telefonun ekranını açarken ekranın kilidini açabiliyorsunuz. Bu tasarım, Y15s’e şık ve zarif bir görünüm kazandırarak kullanıcı etkileşimini neredeyse zahmetsiz hale getiriyor. Vivo Y15s, Mystical Blue ve Wave Green’de bulunan, 3899 TL tavsiye edilen perakende fiyatı ile tüm yetkili elektronik satış kanallarında, operatörlerde ve teknoloji mağazalarında müşterilerle buluşuyor.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir