Çinli kaynaklar Vivo resmi Çin sitesinde henüz yayınlanmamış bir sayfa keşfetti ve sayfada Vivo X Note için bir listenin yer aldığı görüldü. Böylece Vivo Nex 5’in Vivo X Note olarak yeniden adlandırıldığı ortaya çıktı.

Vivo’nun yeni akıllı telefonu için uzun zamandan beri farklı iddialar gündemde yer alıyordu. Vivo Nex 5 olarak piyasaya sürmesi planlanan cihazın isminde değişikliğe gidileceği ve Vivo X Note olarak telefonun piyasada yer alacağı konuşuluyordu.

Şirket tarafından bu iddialara yönelik herhangi bir açıklama yapılmamış olmasına karşı Vivo China’da yer alan yeni liste, cihaz için farklı versiyonlarında görünümün ve özelliklerin neler olacağını ortaya çıkardı.

Vivo X Note

Telefonum tasarımından da net olarak görülebileceği gibi ön tarafta delikli bir ön kamera tasarımı yer alıyor. Kavisli bir ekran kenarlarına sahip olacak cihaz, böylece oval hatlarıyla tasarımıyla dikkat çekiyor. Telefonun sağ tarafında yer verilen ses açma ve kapama tuşları ile güç tuşu ise tek bir bölümden telefonun kontrol edilmesini sağlıyor. Cihazın arkasında ise 4 kamera kurulumu ilk olarak dikkat çeken detaylar arasında.

Vivo X Note özellikleri neler?

Vivo X Note modelinde 7 inçlik geniş bir ekrana yer verilmiş. 3D ultrasonik parmak izi sensörü ile dikkat çeken model, üstelik Snapdragon 8 serisi yongaları ile da üstün bir performans sunabilecek. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip olarak piyasaya sunulması planlanan telefon için 512 GB depolama alanına sahip yeni bir versiyon da olabilir.

Vivo X Note 2

Sızdırılan özelliklerde cihazın 120 Hz ekran yenileme hızına sahip olacağı, Snapdragon 8 Gen 1 Yonga setinin kullanılacağı, 80W watt kablolu şarj, 50W kablosuz şarjlı destekleyeceği, 5000 mAh kapasiteli pil ile kullanıma sunulacağı belirtiliyor. Arka kamera kurulumunda 50 megapiksel Samsung S5KGN1 birincil kamera, 48 megapiksel Sony IMX598 lens, 12 megapiksel Sony IMX663 snapper ve 5x zoomlu 8 megapiksel OV08A10 kamera bulunacak.

Resmi sitede keşfedilen yeni telefon ile ilgili önümüzdeki günlerde daha fazla detay paylaşılabilir. Hazırlıkların tamamlandığı cihaz için şirketin önümüzdeki günlerde tanıtım için hazırlık yaptığı dahi öne sürüldü.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir