Katlanabilir modellerde rekabet giderek artıyor. Samsung’un yeni modellerinin ardından yeni katlanabilir model Vivo’dan geldi ve Vivo X Fold+ tanıtıldı.

Kullanıcıların katlanabilir modellere olan ilgisi arttıkça yeni modeller şirketler tarafından geliştirilmeye devam ediyor. Dün itibariyle tanıtımı yapılan Vivo X Fold+ modeli resmi olarak kullanıcılara sunuldu.

Vivo X Fold S özellikleri sızdırıldı

Vivo X Fold+ özellikleri

katlanabilir modellerde rekabet artiyor vivo x fold tanitildi

Çin’de tanıtımı yapılan ve piyasaya sunulan Vivo X Fold+ için küresel lansmana yönelik herhangi bir açıklama yapılmadı. Bu nedenle telefonun Çin dışına çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor. 2022 yılının başlarında piyasaya sürülen Vivo X Fold modelinin geliştirilmiş bir versiyonu olan Vivo X Fold+ , donanım yükseltmeleri dışında büyük yenilikler sunmuyor.

Geliştirilmiş menteşe sistemi ile dikkat çeken yeni akıllı telefonda Snapdragon 8 Gen 1 Plus işlemcisi yer alıyor. Önceki modelde 4600 mAh kapasiteli bataryaya yer veren şirket, yeni modelde bunu 4730 mAh’a çıkarmış durumda. Üstelik 80W kablolu hızlı şarj desteği bulunuyor. Zeiss imzası 50 MP dörtlü kamera kurulumu, 12 GB RAM, 512 GB’a kadar depolama alanı ve Wi-Fi 6 gibi özellikler de aynı şekilde yeni modelde korundu. Model, sektörde Galaxy Z Fold 4 ile yarışacak. Kağıt üzerinde Vivo X Fold+ , özellikle pil ve şarj konusunda Samsung Galaxy Z Fold 4’ün önünde. Ancak yapılacak testler ve günlük hayattaki kullanım ile iki model arasındaki farklar daha net olarak ortaya çıkacak.

Arda Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir