Vivo’nun katlanabilir modeli Vivo X Fold+ olacak. Vivo X Fold+ tanıtıma hazırlanırken render çalışmalarıyla sızdırıldı.

Katlanabilir modellere olan ilginin artması, daha fazla oyuncunun bu alanda yer almasını sağlıyor. Yeni bir katlanabilir model geliştiren markalardan birisi ise Vivo. Geçtiğimiz aylarda da pek çok farklı özelliği sızdırılan Vivo’nun yeni katlanılabilir modelinin Vivo X Fold+ olarak adlandırılacağı kesinleşti. Şimdi cihaz hem AnTuTu’da test edildi hem de Huaxia Red olarak adlandırılan sürümü sızdırıldı.

Vivo X Fold S özellikleri sızdırıldı

Vivo X Fold+ Huaxia Red sürümü geliyor

vivo x fold render tasarimi ortaya cikti

Sızdırılan bilgilere göre modelin mavi ve siyah renk seçeneklerinden tamamen ayrılan kırmızı bir sürümü yer alacak. Kırmızı sürüm özel bir sürüm olacağı gibi deri kaplaması ile dikkat çekiyor. Dış kısımda katlanabilir ekran için özel kavisli bir kenara yer veren Vivo, iddialı modelinde FHD+ çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı sunan 6.53 inç AMOLED dış ekran desteği sağlayacak. İç kısımda ise 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızı destekleyen 8.03 inçlik katlanabilir AMOLED panel olacak.

Vivo X Fold+ AnTuTu testinde

vivo x fold render tasarimi ortaya cikti 1

Vivo X Fold+ için yaşanan bir diğer önemli gelişme ise cihazın AnTuTu testinde görülmesi. Cihaz test toplamında 1100438 puan aldı. CPU, GPU, bellek ve UX testlerinde X Fold+ sırasıyla 260.666, 470.982, 189.709 ve 179.801 puana ulaştı. Testte ise cihazda yer alacağı ortaya çıkan bazı özellikler ortaya çıktı. Test sonuçlarına göre cihazda Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti, 12 GB LPDDR5 RAM, 512 GB UFS 3.1 depolama, Android 12 işletim sistemi ve 120Hz yenileme hızı ekranı yer alacak.

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir