Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Vivo, yeni katlanabilir akıllı cep telefonu Vivo X Fold 2, dikkat çeken skoru ile AnTuTu platformunda yer aldı. 

Akıllı cep telefon pazarının önemli isimlerinden biri olan Vivo, katlanabilir akıllı cep telefonu Vivo X Fold modelinin halefi üzerinde çalışmalara başladı. Bu anlamda ise 2023 yılının ilk yarısında kullanıcıların beğenisine sunulması beklenen Vivo X Fold ile ilgili yeni sızıntıların yapılması bekleniyor. Söz konusu bu katlanabilir akıllı cep telefon, AnTuTu platformunda yerini aldı. 

Vivo X Fold 2 performansı belli oldu

vivo x fold 2. 1

Konuyla ilgili aktarılan bilgilere AnTuTu platformunda ”PD2266” model numarasıyla yerini alan Vivo X Fold 2, 12GB RAM, 512GB UFS 4.0 depolama ile eşleştirilen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahiptir. Aynı zamanda söz konusu bu liste, akıllı cep telefonun Çin pazarında Android 13 tabanlı Origin 13 ile kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor. Küresel cep telefonu pazarında ise Android 13 tabanlı Funtouch OS ile kullanıcıların karşısına çıkması bekleniyor. Sonuç olarak değerlendirme yapmak gerekirse Vivo X Fold 2 AnTuTu’da 1 milyon 318 bin 92 puan almayı başardı. Bu puan ile cihaz, sadece katlanabilir akıllı cep telefon kategorisinde değil aynı zamanda en iyi performans sergileyen telefonlar arasında da yerini almasını sağlıyor. 

Vivo X Fold 2 beklenen özellikler

Yakın zaman içerisinde yapılan sızıntılara göre Vivo X Fold 2’nin ön kısmında 2K çözünürlük ve 120Hz yenileme hızına sahip 8 inç boyutunda katlanabilir özellikli E6 AMOLED panel yer alıyor. Cihazın aynı zamanda kapak kısmında bir ekran içi parmak izi tarayıcı yer alacağı söyleniyor. Cihaz 120W hızlı şarj desteğine ve aynı zamanda 4.800mAh pil kapasitesine sahip olacağı da aktarılan bilgiler arasındadır.

WhatsApp Messenger ’a yeni özellik: “Video Mesaj”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir