Geçen yıl ilk akıllı saatini çıkaran şirket, 50 metreye kadar suya dayanıklı olduğu söylediği Vivo Watch 2 modelini tanıtmıştı. Merakla beklenen Vivo Watch 2 satışa çıkıyor. İşte tüm detaylar;

Pek çok üretici, giderek çeşitlenen giyilebilir teknoloji pazarında yer alıyor. Bu alanda özellikle Çinli üreticiler tarafından devralınan yeni şirketler de var. Şirketlerden biri olan Vivo, ilk akıllı saatini geçen yıl Eylül ayında piyasaya sürdü. Şirket, yeni saatinin geliştirilmesi üzerinde çalışıyor ve bugün bu saati piyasaya sürdü. Vivo Watch 2, mükemmel işlevlerle resmi olarak piyasaya sürüldü.

Vivo, eSIM destekli yeni Smart Watch Watch 2’yi piyasaya sürecek

Bir önceki modele kıyasla çeşitli yenilikleri de beraberinde getiren Vivo, dalış ve yüzme sporcuları için Watch 2 modelini de piyasaya sürdü. Hatta 50 metre su geçirmezliğe sahip olan Vivo Watch 2, yüzmeye ilgi duyanların ihtiyacını karşılıyor. Peki bu yeni akıllı saat neler sunuyor? Görelim…

Vivo Watch 2 özellikleri

Yuvarlak kadranlı etkileyici bir akıllı saat olan VivoWatch 2, 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip 1.43 inç AMOLED ekrana sahiptir. Ayrıca saat kadranı 50 ATM’ye (50 metre) kadar suya dayanıklıdır ve 316L paslanmaz çelikten yapılmıştır. NFC, GPS ve eSIM özelliklerine sahip akıllı saatiniz 7/24 kalp atış hızı izleme sensörü ile donatılmıştır. Ayrıca çerçevesiz tasarımıyla dikkat çeken Watch 2, üç farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Orijinalinde silikon ve deri kayış kullanılan bu saatin gelecekte farklı kayış seçeneklerine sahip olup olmayacağı netlik kazanmadı. 47’den fazla spor modu bulunan vivo Watch 2, diğer akıllı saatlerin gerisinde kalmıyor ve ayrıca özel bir moda sahip. Şu anda telefon bağlantısı olmasa bile, acil bir durumda polisi, itfaiyeyi ve ambulansı arayabilirsiniz.

Vivo’nun yeni akıllı saati, eSIM etkinleştirilmediğinde 14 gün pil ömrü sağlamayı vaat ediyor.eSIM etkinleştirildiğinde, tam şarj olduktan sonra 7 gün çalışabiliyor.

Vivo Watch 2 teknik özellikleri

Ekran
1.43 inç, AMOLED, 466×466 piksel, 326 ppi

Pil süresi
eSIM aktifken 7 gün, eSIM aktif değilken 14 gün
Suya dayanıklılık
IP68 Sertifikalı, 50 metreye kadar su geçirmezlik
Diğer
47’den fazla egzersiz modu
Kalp atış hızı
Uyku takibi
Koşu modları
Fiyat
204 dolar

Vivo Watch 2 fiyatı

Üç farklı bağlantı noktası ve dört farklı bant seçeneğine sahip olan Vivo Watch 2’nin fiyatı Çin’de makul seviyede. Öyle ki, yeni Vivo saatin fiyatı 204$. Bu, özellikleri açısından fena bir fiyat değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir