Vivo V23e Vietnam’da ortaya çıktı. Şu ana kadar herhangi bir sızıntıyla gündeme gelmeyen Vivo V23e, kamera özellikleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. 

Akıllı cep telefon sevkiyat oranlarında dördüncü sıraya adını yazdıran Vivo, yeni bir akıllı cep telefon ile kullanıcıların karşısına çıktı. Buna göre ise Vivo V23e adlı cihaza ait olan ilk görüntüler Viettel Store adlı bir teknoloji mağazasında ortaya çıktı. Vietnam’da yer alan bu teknoloji mağazasında telefonun YouTube videosu çekildiği belirtildi. Fakat video şu an için telefonun tanıtımı yapılmadığı için çevrimdışıdır. 

Vivo V23e, Vietnam’da kendini gösterdi

Çin merkezli akıllı cep telefon firması özellikle de X70 serisinin fotoğraf yetenekleriyle son dönemler içerisinde dikkatleri üzerine çekiyor. Bu bağlamda Vivo V23e’de iyi bir kamera kurulumuna sahip olduğunu görmek mümkündür. Vivo V23e özellikleri arasında kamera donanımı oldukça dikkat çekidir. Cihazın arka kısmında 64 Megapiksel ana kamera, 8 Megapiksel ultra geniş açı ve 2 Megapiksel derinlik sensörü ile geliyor. Vivo V23e ön kamerada kısmında 50 Megapiksel gibi dikkat çekici bir seçim yapmıştır. 

2

Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgilere bakılırsa Vivo V23e, su damlası çentikli bir ön tasarıma ile gelebilir. Plastik çerçeve ve cam arka panel ile gelen bu akıllı cep telefon yuvarlatılmış Vivo tasarım çizgilerine sahiptir. Renk geçişli bir arka panele sahip olan bu akıllı cep telefon bu anlamda 44W kablosuz şarj desteği ile beraber geliyor. Cihaz batarya kısmında ise 4030 mAh gibi orta düzey bir boyuttadır. Telefonun depolama noktasında ise 8 GB RAM ve 128 GB özellikleri bulunuyor. Vivo V23e bu 8 GB RAM için 4 GB sanal RAM desteği de kullanım kolaylığı sağlar. Ekran altı parmak izi ile tasarımı yapılan bu akıllı telefon 3,5 mm jak girişi ise yer almıyor. Vivo V23e, Android 11 kurulu halde gelecek ve FunTouch 12 arayüz ile sunulacak.

5

V23e ve olası özellikleri

Vivo V23e ekran özellikleri ise şu an için ortaya çıkmadı. Fakat konuyla ilgili olarak paylaşılan görsellere bakılırsa, 6 inç civarında bir ekran ile gelecek. Ekran paylaşılan görüntülerde pek de parlak görüntüler yer almıyor. Bu anlamda ise IPS panel ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Fakat bu görüntünün çekildiği mekanla ilgisi de yoktur. Telefonun işlemcisi ile ilgili olarak da şu an için bir sızıntı yapılmış değildir. Fakat güçlü bir kamera ile gelecek olan bu telefonun Mediatek Dimensity 1200 ya da Snapdragon 780G gibi orta üst düzey işlemci donanıma sahip olma ihtimali vardır. 

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir