Uzun zamandan beri akıllı telefon sektöründe konuşulan modellerden bir tanesi olan Vivo V23 şimdi Google Play Console’da yer alarak bir kez daha gündeme geldi. İşte yeni telefon modelinden ilk izlenimler.

Vivo’nun yeni telefon serilerinden bir tanesi olacak Vivo V23 için önemli bir gelişme yaşandı. 2022 yılının ocak ayı itibari ile piyasaya sunulması ve tanıtılması beklenen yeni telefonlar, şimdi Google Play console üzerinde listelenmeye başlandı. Listelenmenin yapılması sayesinde ise telefonda yer alacak teknik özelliklere dair ilk bilgiler de böylece ortaya çıkmış oldu.

Vivo V23 teknik özellikleri neler?

Google Play Console’da listelenen özelliklere göre Vivo V23 Pro (V2132), 2.376 x 1.080 piksel ekranla kutudan çıkacak. Full HD+ çözünürlük ve inç başına 440 piksel yoğunluğa sahip olacak ekran, böylece V serisindeki geleneği sürdürecek.

FuntouchOS 12 ile desteklenen Android 12’yi çalıştıracak cihaz, iQOO Neo 5 serisinde ortaya çıkan hayal kırıklığının yeni modellerde yaşanmayacağını gösteriyor. Zira geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan telefonlarda da Android 12 işletim sisteminin kullanılması bekleniyordu. Ancak telefonlarda Android 11 işletim sisteminin kullanılacağı belirtildi. Her ne kadar güncelleme ile İlerleyen dönemlerde desteklenecek olsa da kutudan yeni işletim sistemi ile çıkmaması, telefonlar için büyük bir eleştiri yöneltilmesine neden olmuştu. V23’te son detaylar ise 8 GB RAM ve MediaTek Dimensity 1200 işlemci. 

Vivov23
Vivo V23 için yapılan listeleme

Hakan Editör

Yazar, 10 yılı aşkın süredir editör ve içerik yazarı olarak çalışmaktadır.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir