Teknoloji şirketi Vivo’nun yeni Vivo V2035 akıllı telefon modeli FCC listelerine girdikten bir ay sonra ise Geekbench testlerinde ortaya çıktı. Bu sayede cihaza dair bazı özellikler de belli olmuş oldu. 2021 yılında piyasaya girecek olan modeller için sızıntılar görmeye devam ediyoruz. Bu yıl çıkacak cihazlar arasında olan Vivo 2035 ise ortaya çıkan modellerden birisi oluyor. Özelliklerine dair bu zamana kadar çok fazla detay belli olmayan modelin Geekbench’te yer alması ile beraber özellikleri de belli oldu. Android 11 işletim sistemi ile gelecek olan modelin genel olarak orta seviye bir model olması bekleniyor. Şuanlık kısıtlı bilgileri yer alan modelin Geekbench ile beraber ne gibi özellikleri ortaya çıkmış gelin bakalım.

Vivo V2035, 8 GB RAM ile geliyor

1 1610312584

Geekbenc listelerine göre modelin anakartının bengal olarak gösterilmesi dikkat çekiyor. Bu durumda ise cihazın işlemci gücü olarak Snapdragon 662 veya 460 modelinden gücünü alması anlamına geliyor. Modelin Android olarak en son sürüm olan Android 11 ile gelmesi bekleniyor. 8 çekirdekli bir işlemcinin güç vermesi beklenen cihazın standart işlemci hızı ise 1.80 GHz olması bekleniyor. 8 GB RAM belleğinin eşlik edeceği bu model amiral gemisi olmasa da orta seviye bir model olarak karşımıza gelmesi bekleniyor.

Geekbench veritabanına göre modele dair belli olanların bunlardan ibaret olduğunu belirtelim. FFC listelerinde ise 5000 mAh büyüklüğünde bir pilin yer alması beklenen modelin 18W hızlı şarj ile gelmesi bekleniyor. Çift SIM kart girişine sahip olacak modelde 4G desteği göreceğiz. Modelin V2035 yerine başka bir isim ile adlandırılması beklenirken, şuan için hangi ülkelerde satışa çıkacağı yada fiyatlandırma noktasında nasıl bir yol izleyeceği henüz belli olmuş değil.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir