Geçtiğimiz günlerde Vivo V25 telefonunu Türkiye’de satışa sunmuş ve konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Vivo S16 Pro’nun tasarım detayları ortaya çıktı

Vivo, Y serisi cihazlarını ürettiği Türkiye’de 20 milyon dolarlık bir üretim tesisi açtı. Vivo Türkiye yatırımcısı Jianhua Li’den yapılan açıklamada, markanın Türkiye pazarına ve müşterilerine yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğinin haberini verdi.

Bunun ilk sonucu olarak, talep arttıkça tesisin iki üretim hattında üretim yapma kapasitesi artırılmış ve üçüncü bir üretim hattı devreye alınmıştır. 19 Aralık’ta üçüncü üretim hattının açılması kapasiteyi %35 artırdı ve 90 yeni istihdam yarattı.

Vivo’dan açıklama

Li, yeni istihdam yaratarak Türkiye ekonomisine katkıda bulunmak istediklerini söyleyerek şunları söyledi:

“Türkiye akıllı telefon pazarı için çok heyecanlıyız ve tüm yatırımlarımızı buna göre planlıyoruz. Yakın zamanda tamamlanan yeni V25 5G ve Y serisi modellerin ardından Türkiye’deki üretim tesisimizde yeni bir üretim hattımız var. Tüm bu yatırımların arkasında bir Türkiye için uzun vadeli plan: Kullanıcılarımıza, paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza yatırım yapmaya ve Türk kullanıcılara yüksek kaliteli, yüksek teknolojili ürünler sunmaya devam edeceğiz.Cihazı teslim etmek için çok çalışmaya devam edeceğiz.”

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir